Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Four Colors World Tour: Multiplayer

Daag andere spelers uit of neem het op tegen de computer in Four Colors World Tour: Multiplayer. Lukt het jou om een heleboel punten te verdienen als je dit coole kaartspelletje speelt?

Probeer zo snel mogelijk van je kaarten af te komen terwijl je ze bij elkaar zoekt op basis van hun kleuren of nummers in dit multiplayerspelletje. Er zijn ook aardig wat actiekaarten die het tijdens elke ronde heel interessant zullen maken. Ontdek wat er gebeurt als je een omkeerkaart trekt of een kaart die ervoor zorgt dat een tegenstander twee of drie nieuwe kaarten moet pakken!

Hoe speel je Four Colors World Tour: Multiplayer?

Four Colors World Tour: Multiplayer is een leuk kaartspelletje waarin je tegen de computer of maximaal drie andere spelers kunt spelen. Probeer al je kaarten zo snel mogelijk kwijt te raken terwijl je ze bij elkaar zoekt op basis van hun kleuren of nummers. De eerste speler die 250 punten verdient in de loop van meerdere rondes, wint!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om je kaarten te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Als je fan bent van geweldige online spelletjes als dit, check dan deze geweldige titels! 

  1. Rummikub
  2. Solitaire TriPeaks Harvest
  3. Emoji Mahjong
  4. Butterfly Kyodai 2

Wie: is de maker?

Four Colors World Tour: Multiplayer is gemaakt door Code This Lab SRL.