Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dice Push

Hoeveel rondes weet jij te winnen in Dice Push? Je hebt een beetje geluk nodig om je tegenstander te verslaan in dit leuke en unieke online spelletje.

Je voert het bevel over een klein leger in dit intense stickman-spelletje. Gebruik ze om de barrière door het territorium van je tegenstander en over de rand net daarbuiten te duwen. Je kunt meer stickmen toevoegen door de dobbelstenen te gooien. Maar kijk uit! Je tegenstander zal vastbesloten zijn eigen stickmen te gebruiken om de barrière over jouw territorium te duwen.

Hoe speel je Dice Push?

Het doel van Dice Push is om met stickmen een barrière over de zijkant van het territorium van je tegenstander te duwen. Je kunt extra stickmen toevoegen door de dobbelstenen te gooien. Als je bijvoorbeeld een 6 gooit, worden er zes toegevoegd.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de dobbelstenen te gooien.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag torenverdedigingspelletjes en soortgelijke spelletjes? Check dan deze leuke en uitdagende titels. 

  1. Stickman Archer 2
  2. Draw Attack
  3. Stack Rider

Wie is de maker?

Dice Push is gemaakt door Bestgames.com.