Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Daily Solitaire Online

Daily Solitaire Online is een ontspannend kaartspel met Daily Challenges. Je kunt in dit spel kiezen of je één kaart tegelijk omdraait, of in de moeilijkere modus drie kaarten tegelijk van de stapel trekt.

Hoe speel je Daily Solitaire Online?

Kies het standaard spel of tik op de kalender om de Daily Challenge te spelen en je kroontje op te eisen.

Het doel is om de kaarten te sorteren op kleur en nummer. Begin met het rangschikken van de kaarten in het tableau. Dit doe je in aflopende volgorde, van koning tot aas, terwijl je de rode en zwarte kaarten afwisselt. Je kunt de kaarten in het tableau per groep verplaatsen, zolang de groep die je wilt pakken een complete reeks vormt.

Trek nieuwe kaarten van de stapel en zoek de azen. Verplaats deze naar de funderingen links van het tableau, waarbij het symbool op de kaart overeenkomt met het symbool in het vakje. Hier kun je de kaarten op kleur stapelen. Dit doe je in oplopende volgorde, van aas tot koning.

Gebruik de muis om de kaarten op te pakken en te verslepen.

Speel games die lijken op Daily Solitaire Online

Als je van dit kaartspel hebt genoten en nog meer solitaire-games wilt oplossen, bekijk dan ons volledige overzicht van Solitaire-kaartspellen. Hier vind je nog veel meer solitaire variaties, zoals Freecell, TriPeaks en Spider.

Wie is de maker van Daily Solitaire Online?

Daily Solitaire Online is gemaakt door Agame.

Wanneer werd Daily Solitaire Online voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 10 augustus 2023.