Voetbal Spelletjes

 • Headsmashing Fifa World Cup 2014
  Headsmashing Fifa World Cup 2014
  0 keer gespeeld

  Gebruik verschillende wapens om die arrogante voetballers tot moes te slaan in het gloednieuwe vechtspel Headsmashing Fifa World Cup 2014. Zorg alleen wel dat je de scheidsrechter niet raakt, want anders verlies je punten!

 • Flicking Soccer
  Flicking Soccer
  0 keer gespeeld

  Zo'n voetbalspel als dit heb je nog nooit gespeeld. Bestuur de spelers op deze voetbaltafel en kijk of jij de bal in het doel kunt schieten voordat de tijd om is.

 • Euro Soccer Forever
  Euro Soccer Forever
  0 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit Europese voetbaltoernooi? Verzamel de coole power-ups om de andere teams te verslaan.

 • Toon Cup 2016
  Toon Cup 2016
  0 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Top-Down Soccer
  Top-Down Soccer
  194 keer gespeeld

  Kun jij samen met je teamgenoot de bal in het doel krijgen in het nieuwe voetbalspel Top-Down Soccer? Speel tegen teams van over de hele wereld en vergeet niet om je vaardigheden te verbeteren!

 • The Champions 2016: World Domination
  The Champions 2016: World Domination
  862 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • Super Soccer Noggins
  Super Soccer Noggins
  698 keer gespeeld

  Kun jij met je favoriete team dit waanzinnige toernooi winnen? Vergeet niet om je hoofd te gebruiken in dit coole voetbalspel.

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Foot Chinko: Euro 2016
  1711 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • Speed Play Soccer 4
  Speed Play Soccer 4
  2457 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • Kopanito All Stars Soccer
  Kopanito All Stars Soccer
  532 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit uitdagende voetbalspel? Kies een team en probeer de speciale moves, zoals teleporteren en superschoten.

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  2174 keer gespeeld

  Gek van voetbal? Houd je van klikspellen en trage RPG-avonturen? Dan is Soccer Simulator echt iets voor jou! Treed in de voetsporen van voetballegenden en voetbal je een weg naar de top, waar eeuwige roem en rijkdom op je liggen te wachten.

 • Footy Flick
  Footy Flick
  496 keer gespeeld

  Voetbal is nog nooit zo simpel en opwindend geweest als nu! Selecteer je favoriete club en stel je dan op om flink te scoren. Als je een waanzinnig, gemakkelijk sportspel wilt spelen, hoef je niet verder te zoeken!

 • Soccerdown Euro Cup 2016
  Soccerdown Euro Cup 2016
  610 keer gespeeld

  Kies je favoriete team, ontwijk de andere spelers, verzamel voetballen en maak ongelooflijke doelpunten in dit leuke voetbalspel!

 • Heads Arena: Euro Soccer
  Heads Arena: Euro Soccer
  763 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en maak je klaar voor een toernooi of speel gewoon een snel potje voetbal. Kun jij je land naar de overwinning leiden in dit waanzinnige online spel?

 • Zball 3: Football
  Zball 3: Football
  6042 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Championship 2016
  Championship 2016
  1590 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en probeer de overwinning te behalen tijdens het kampioenschap van 2016! Bepaal de kracht en de richting van je schot om te scoren. Voorkom dat je tegenstander scoort door op het juiste moment te klikken. Denk je dat jij de kampioensbeker kunt winnen?

 • Euro Football Pong 2016
  Euro Football Pong 2016
  792 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams ter wereld in Euro Football Pong 2016. Kies je favoriete team en speel de bal van keeper naar keeper. Zorg alleen wel dat je de spelers niet raakt. Komt jouw team als overwinnaar uit de bus?

 • Kick Cup 2016
  Kick Cup 2016
  1838 keer gespeeld

  Wees de keeper te slim af in dit leuke bubbelschietspel met een voetbalthema. Scoor doelpunten door ballen met dezelfde kleur weg te schieten. Kun jij een topscore neerzetten?

 • Top League Manager
  Top League Manager
  838 keer gespeeld

  Gezocht: de beste footballmanager om het perfecte team te maken en te trainen!

 • Euro Football Kick 2016
  Euro Football Kick 2016
  576 keer gespeeld

  Toer de wereld rond en speel tegen enkele van de beste voetbalteams uit de voetbalgeschiedenis! Selecteer het team waarmee je wilt spelen in Euro Football Kick 2016, maar let op, de teams waartegen je moet spelen zullen steeds sterker zijn!

 • Puppet Football League Spain
  Puppet Football League Spain
  10505 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Penalty: Euro 2016
  Penalty: Euro 2016
  13101 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Football Challenge Level Pack
  Football Challenge Level Pack
  66 keer gespeeld

  Elke voetbalfan weet dat je een degelijke strategie nodig hebt om te top te bereiken Test je voetbalvaardigheden in dit fantastische browsersportspel, Football Challenge Level Pack!

 • Voetballen met Gareth Bale
  Voetballen met Gareth Bale
  3649 keer gespeeld

  De beroemde voetballer doet zijn fans al zijn stoere voetbaltrucjes voor! Help hem hooghouden en schieten in dit spannende online sportspel!

 • Penalty Shooters 2
  Penalty Shooters 2
  11951 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Euro Soccer Sprint
  Euro Soccer Sprint
  740 keer gespeeld

  Ontwijk tegenstanders, verzamel munten en laat de wereld zien dat jullie het beste voetbalelftal van de planeet zijn!

 • Euro Penalty 2016
  Euro Penalty 2016
  3624 keer gespeeld

  Maak de meest fantastische doelpunten in het actierijke sportspelletje Euro Penalty 2016! Stel je voetbalvaardigheden op de proef en laat de keeper alle hoeken van het doel zien!

 • Penalty's nemen: EK 2016
  Penalty's nemen: EK 2016
  10861 keer gespeeld

  Maak een keuze uit je favoriete voetbalteams van over de hele wereld en verdedig je doel in dit spannende sportspelletje. Hoeveel doelpunten kun jij maken?

 • Voetbal in Spanje
  Voetbal in Spanje
  2392 keer gespeeld

  Denk jij dat je de mooiste doelpunten kunt scoren in dit verslavende sportspel voor je browser? Begin dan maar alvast op te warmen voor Voetbal in Spanje! Ga voor de goal! Translators: Get pumped = to get excited

 • Vrije trappen
  Vrije trappen
  719 keer gespeeld

  Niemand neemt een vrije trap zoals jij! Laat je geweldige voetbalskills zien in dit geinige sportspel voor je browser!

 • Voetbalmatch
  Voetbalmatch
  2596 keer gespeeld

  Ben je fit genoeg om een goal te scoren in dit leuke browserspelletje? Test al je vaardigheden in voetbalmatch - goed voor uren speelplezier!

 • Voetbalkoppen meppen
  Voetbalkoppen meppen
  553 keer gespeeld

  Heb jij ook zo'n hekel aan voetballers? Kies dan een wapen en verkoop ze een flinke dreun!

 • Voetballegenden: valentijnseditie
  Voetballegenden: valentijnseditie
  799 keer gespeeld

  Hoe kun je Valentijnsdag beter vieren dan met een romantisch potje voetbal? Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje. Fijne Valentijnsdag!

 • Voetballegenden 2016
  Voetballegenden 2016
  23918 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Top 10-voetbalmanagers
  Top 10-voetbalmanagers
  631 keer gespeeld

  Heb jij het inzicht, het oog voor talent, de discipline en de stalen zenuwen van een voetbalmanager? Leid je club naar de Europese overwinning door spelers te kopen en te verkopen en te zorgen dat je teams klaar zijn voor de wedstrijd. Alles draait om strategie in dit uitdagende voetbalspel.

 • Omhaalkampioen
  Omhaalkampioen
  4847 keer gespeeld

  Kun jij een achterwaartse omhaal uitvoeren? Stel je voetbalvaardigheden op de proef en schiet de bal tussen de doelpalen!

  • Voetbalhoofden: ballentraining
   Voetbalhoofden: ballentraining
   117 keer gespeeld

   Word een echte topvoetballer in Voetbalhoofden: ballentraining! Kun jij alle doelen raken in dit leuke sportspelletje?

  • England Soccer League
   England Soccer League
   5585 keer gespeeld

   Het is tijd voor de Premier League en wat betekent dat? Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Selecteer een van de Engelse voetbalclubs en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

  • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
   Poppenvoetbal: kampioenen 2015
   4457 keer gespeeld

   Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

  • GS-voetbal 2015
   GS-voetbal 2015
   71 keer gespeeld

   Doe jij dit jaar ook mee aan dit voetbaltoernooi? Kies dan je favoriete team en ga het veld op. Denk jij dat je de andere landen kunt verslaan? Je komt er maar op één manier achter!

  • Lobmeester 3
   Lobmeester 3
   829 keer gespeeld

   Lobmeester is terug, met nog meer leuke en uitdagende levels. Stel de kracht in, richt en schiet! Kun jij de bal over de keeper en in het doel krijgen?

  • De renkampioen
   De renkampioen
   3040 keer gespeeld

   Hoe ver kun jij komen in dit voetbalspelletje? Ontwijk de andere spelers en probeer de bal zolang mogelijk in je bezit te houden. Trek je voetbalschoenen aan en begin maar vast te rennen!

  • Stuiteren met Mario 2
   Stuiteren met Mario 2
   120 keer gespeeld

   Mario heeft het helemaal gehad met al dat gespring tijdens zijn avonturen in het Paddenstoelenrijk. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom heeft hij een voetbal gekocht. Kun jij zorgen dat hij er niet vanaf valt terwijl hij de munten verzamelt in dit magische land? Pas op voor alle vuurbuizen en monsters!

  • Voetbalpret: doelpunten scoren
   Voetbalpret: doelpunten scoren
   647 keer gespeeld

   Het voetbalseizoen is begonnen en jouw team staat hoog in het klassement! Probeer nu in drie minuten tijd meer doelpunten te maken dan je tegenstander. Kies je team en moeilijkheidsgraad en veeg, tik en stuur je team naar de overwinning! Gebruik de muis om de richting en kracht van je schot te bepalen. Klaar voor de aftrap?

  • Neymar Can Play
   Neymar Can Play
   179 keer gespeeld

   Dit is een gratis voetbalspelletje. Neymar is geblesseerd geraakt, maar hij wil nog steeds spelen! Niemand kan deze Braziliaanse voetballer tegenhouden!

  • New Season Soccer Challenge
   New Season Soccer Challenge
   150 keer gespeeld

   Dit voetbalteam is nog niet helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Help jij ze een handje?

  • Messi Can Play
   Messi Can Play
   1461 keer gespeeld

   Messi heeft pijn aan zijn been, maar hij wil toch het veld op gaan om nog wat doelpunten te maken. Kun jij hem helpen?

  • Suarez: voetballen met Dracula
   Suarez: voetballen met Dracula
   821 keer gespeeld

   Ben je klaar voor de raarste penalty's die je ooit hebt genomen? Probeer dan maar eens om de bal langs deze bloedzuigers te krijgen...