Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pinball World Cup

Hoeveel doelpunten scoor jij in Pinball World Cup? Stoor het balletje weg met de flippers in dit flipperkast spelletje met het WK voetbal als thema.

Gebruik in dit flipperspelletje de twee flippers onderaan de kast en stoot de bal omhoog. Raak de bumpers en knoppen om punten te scoren. In ieder level moet je genoeg punten scoren om door te mogen naar de volgende ronde van het kampioenschap.

Hoe speel je Pinball World Cup?

Pinball World Cup is een spannend arcadespelletje waarin voetbal wordt gecombineerd met flipperen. Gebruik de flippers om de bal het doel in te schoppen. Het gat tussen de flippers is jouw doel, dus zorg dat het balletje er niet tussendoor glipt.

Elk level heeft een tijdslimiet. Probeer voor de klok afloopt dus genoeg punten te scoren, anders kun je niet door naar de volgende ronde van het WK.

Spelbesturing

  • Druk op PIJLTJE LINKS en RECHTS om de linker en rechter flippers omhoog te laten stoten.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal leuke spelletjes uit onze collectie met WK voetbal als thema.

  1. Football Legends: 2021
  2. Bobblehead Soccer Royale
  3. Underworld Football Manager
  4. Sport Heads Football Championship

Wie is de maker van Pinball World Cup?

Pinball World Cup is gemaakt door MarketJS.