Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sports Heads Football Championship

's Werelds beste teams en spelers komen samen voor een gedenkwaardig toernooi. Zin om mee te doen in Sports Heads: Football Championship?

Als je gek bent op voetbal, zul je weg zijn van dit online sportspelletje. Kies je favoriete nationale team voordat je het veld opstapt. Je moet de groepsfase overleven en het helemaal tot aan de strijd om het kampioenschap zien te halen.

Er zijn ook aanvullende spelers om te ontgrendelen, prijzen te winnen en fantastische prestaties te verdienen. Hou je ogen ook open voor power-ups die je helpen om meer doelpunten te scoren, maar kijk uit voor gevaren die je spelers kunnen bevriezen of erger! Lukt het jou om je team naar de overwinning te leiden in dit spannende voetbalspelletje?

Hoe speel je Sports Heads: Football Championship?

Sports Heads: Football Championship is een spannend voetbalspelletje. Probeer je team door het complete internationale toernooi te loodsen dat uit een serie van één-op-één wedstrijden bestaat.

Spelbediening

  • PIJL-LINKS om naar links te rennen.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te rennen.
  • PIJL-OMHOOG om te springen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om de bal te trappen

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar spelletjes voor 2 spelers die je geweldig zult vinden!

  1. Penalty Shooters 2: Football Game
  2. Football Headz Cup
  3. Basketball Stars 2019