Games Die We Spelen

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  7297 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Fruitsnijder
  Spelen
  Fruitsnijder
  2199 keer gespeeld

  Zoveel sappig fruit, zo weinig tijd! Hoe snel kun je alles in kleine stukken snijden? Grijp een samurai-zwaard en snij deze watermeloen en andere vruchten in dit wilde actiespel. Zorg ervoor dat je de bommen vermijdt. Als ze exploderen zal dat echt pijn doen!

 • Paardenrace
  Spelen
  Paardenrace
  5765 keer gespeeld

  Heb jij verstand van paarden? Zet geld in op het snelste paard en kijk of hij ook als eerste de finish bereikt in dit simulatiespel.

 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  4818 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Sery's bruiloft: Sery aankleden
  Spelen
  Sery's bruiloft: Sery aankleden
  336 keer gespeeld

  Sery is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft. Kun jij een jurk voor haar samenstellen in dit aankleedspel? Je moet alle cadeaudozen openmaken om de juiste spullen te vinden.

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  887 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Prinses selfie in verwachting
  Spelen
  Prinses selfie in verwachting
  195 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen verwachten allen een baby. Voeg je bij hen terwijl ze zichzelf trakteren op een make-over in dit spel voor meisjes. Kun je de prinses helpen om een paar prachtige outfits te kiezen en hun haardoen voordat ze poseren voor een selfie die ze met hun vrienden kunnen delen?

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  7220 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Spider Soli
  Spelen
  Spider Soli
  116367 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • De was doen met Ladybug
  Spelen
  De was doen met Ladybug
  343 keer gespeeld

  Deze superheldin heeft geen schone kleren meer. Kun jij haar helpen met de was in dit leuke simulatiespel? Zorg alleen wel dat haar kleren niet krimpen!

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  8106 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  219 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Squares 1
  Spelen
  Squares 1
  16102 keer gespeeld

  Maak het veld leeg door op groepen blokken met identieke kleuren te klikken.

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  1502 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  10712 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  10132 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Jonge modeontwerper
  Spelen
  Jonge modeontwerper
  891 keer gespeeld

  Kun jij een op maat gemaakte jurk ontwerpen voor deze jonge fashionista? Je zult eerst haar maten moeten opnemen voordat je een stijlvolle stof uitkiest en aan de slag gaat in dit leuke modespel.

 • Adam and Eve 3
  Spelen
  Adam and Eve 3
  6340 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

 • Eliza Kleermakerswinkel
  Spelen
  Eliza Kleermakerswinkel
  1197 keer gespeeld

  Eliza heeft besloten haar eigen kleermakerswinkel te openen. Help haar bij het maken van op-maat-gemaakte jurken en andere outfits voor de klanten in dit spel voor meiden.

 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  13529 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • Zussen: kleedkamer
  Spelen
  Zussen: kleedkamer
  106 keer gespeeld

  Deze twee zussen hebben een modeblok. Kun jij ze helpen om wat mooie outfits te ontwerpen en nieuwe stijlvolle looks te creëren? Snuffel door hun kledingkast en kijk wat je voor ze kunt betekenen.

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  37733 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  65062 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  9850 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • Zomerse zussen
  Spelen
  Zomerse zussen
  922 keer gespeeld

  Deze modieuze zussen volgen altijd de laatste trends. Help ze met het kiezen van een supercoole outfit voor de zomer in dit aankleedspel voor meiden.

 • Wonderlijke Angela: modemanie
  Spelen
  Wonderlijke Angela: modemanie
  618 keer gespeeld

  Angela heeft het er maar moeilijk mee deze week: mensen lopen de deur van de boetiek plat. Kun jij haar helpen overleven tot het weekend aanbreekt? Om alle klanten netjes te helpen, zal ze haar tijd goed moeten indelen.

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  22721 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Eilandprinses: nieuw op school
  Spelen
  Eilandprinses: nieuw op school
  357 keer gespeeld

  Deze prinses is nu een uitwisselingsstudent op een school in een ander koninkrijk. Kun jij haar helpen met haar outfit en het vinden van nieuwe vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  4701 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Prinsessen: beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen: beste vriendinnen
  4351 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn al jaren lang de beste vriendinnen en dat willen ze in stijl vieren. Help ze met het kiezen van een coole outfit in dit online spel voor meiden.

 • Pretty Parijse mode
  Spelen
  Pretty Parijse mode
  307 keer gespeeld

  Dit meisje woont in Parijs. Ze vindt zich niet erg modieus, maar ze is gevraagd om met een verslaggever van een populair modeblad te praten over haar schattige kledingkast. Help je haar met voorbereiden op dit interview in dit online spel voor meisjes?

 • Junglesprint
  Spelen
  Junglesprint
  1113 keer gespeeld

  Kiba en Kumba zijn op zoek naar lekkere bananen. Kun jij deze dappere apen een handje helpen? Spring over gaten en ontwijk de gevaarlijke planten en dieren in dit avontuurlijke platformspel.

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  18744 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  1285 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Sweet 16
  Spelen
  Sweet 16
  413 keer gespeeld

  Deze tienerheld viert haar zestiende verjaardag. Ze is over het algemeen heel dapper maar is ze dapper genoeg om haar liefje uit te nodigen? Ontdek het zelf en help haar om een outfit uit te kiezen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Ellie's nieuwe woning
  Spelen
  Ellie's nieuwe woning
  208 keer gespeeld

  Ellie wil haar droomhuis kopen en ze heeft je hulp nodig om het in te richten. Help haar om leuke meubels en meer uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden.