Games Die We Spelen

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  49558 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Spider Soli
  Spelen
  Spider Soli
  126092 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • Zussen: kleedkamer
  Spelen
  Zussen: kleedkamer
  679 keer gespeeld

  Deze twee zussen hebben een modeblok. Kun jij ze helpen om wat mooie outfits te ontwerpen en nieuwe stijlvolle looks te creëren? Snuffel door hun kledingkast en kijk wat je voor ze kunt betekenen.

 • Eilandprinses: nieuw op school
  Spelen
  Eilandprinses: nieuw op school
  555 keer gespeeld

  Deze prinses is nu een uitwisselingsstudent op een school in een ander koninkrijk. Kun jij haar helpen met haar outfit en het vinden van nieuwe vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Oud en nieuw vieren
  Spelen
  Oud en nieuw vieren
  406 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes willen in stijl het nieuwe jaar inluiden! Kun jij een feestelijke outfit voor ze uitkiezen in dit coole aankleedspel?

 • Sery's bruiloft: Sery aankleden
  Spelen
  Sery's bruiloft: Sery aankleden
  796 keer gespeeld

  Sery is bezig met de voorbereidingen voor haar bruiloft. Kun jij een jurk voor haar samenstellen in dit aankleedspel? Je moet alle cadeaudozen openmaken om de juiste spullen te vinden.

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  1029 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Adam and Eve 3
  Spelen
  Adam and Eve 3
  6792 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

 • Paardenrace
  Spelen
  Paardenrace
  7247 keer gespeeld

  Heb jij verstand van paarden? Zet geld in op het snelste paard en kijk of hij ook als eerste de finish bereikt in dit simulatiespel.

 • Prinsessen: beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen: beste vriendinnen
  4423 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn al jaren lang de beste vriendinnen en dat willen ze in stijl vieren. Help ze met het kiezen van een coole outfit in dit online spel voor meiden.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  72807 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Cut The Rope 2
  Spelen
  Cut The Rope 2
  13658 keer gespeeld

  LEKKER! Om Nom beleeft nieuwe avonturen in Cut the Rope 2! Snoep verzamelen is nog nooit zo leuk geweest dankzij de nieuwe personages, de nieuwe gameplay-elementen en de uitdagende missies. Om Nom breekt in dit onverwachte avontuur uit zijn kist en reist door groene wouden, drukke steden en ondergrondse tunnels met maar één doel: SNOEP! Onderweg wordt hij geholpen door de schattige Nommies.

 • Nageldokter
  Spelen
  Nageldokter
  8444 keer gespeeld

  De voeten in dit medische spelletje zijn er niet al te best aan toe. Ga naar de operatiekamer en kijk wat je eraan kunt doen! Met jouw hulp zijn ze vast zo weer helemaal in orde.

 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  5077 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  7866 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Pistoolduel
  Spelen
  Pistoolduel
  12566 keer gespeeld

  Ben je snel genoeg om je tegenstander neer te schieten? In dit bloederige schietspelletje kom je erachter! Trek je wapen!

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  143316 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  1787 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Sweet 16
  Spelen
  Sweet 16
  644 keer gespeeld

  Deze tienerheld viert haar zestiende verjaardag. Ze is over het algemeen heel dapper maar is ze dapper genoeg om haar liefje uit te nodigen? Ontdek het zelf en help haar om een outfit uit te kiezen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Jonge modeontwerper
  Spelen
  Jonge modeontwerper
  1101 keer gespeeld

  Kun jij een op maat gemaakte jurk ontwerpen voor deze jonge fashionista? Je zult eerst haar maten moeten opnemen voordat je een stijlvolle stof uitkiest en aan de slag gaat in dit leuke modespel.

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  10093 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  24776 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  11265 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Fruitsnijder
  Spelen
  Fruitsnijder
  2487 keer gespeeld

  Zoveel sappig fruit, zo weinig tijd! Hoe snel kun je alles in kleine stukken snijden? Grijp een samurai-zwaard en snij deze watermeloen en andere vruchten in dit wilde actiespel. Zorg ervoor dat je de bommen vermijdt. Als ze exploderen zal dat echt pijn doen!

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  4888 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Junglesprint
  Spelen
  Junglesprint
  1436 keer gespeeld

  Kiba en Kumba zijn op zoek naar lekkere bananen. Kun jij deze dappere apen een handje helpen? Spring over gaten en ontwijk de gevaarlijke planten en dieren in dit avontuurlijke platformspel.

 • Ellie's nieuwe woning
  Spelen
  Ellie's nieuwe woning
  302 keer gespeeld

  Ellie wil haar droomhuis kopen en ze heeft je hulp nodig om het in te richten. Help haar om leuke meubels en meer uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden.

 • Bomber Friends
  Spelen
  Bomber Friends
  5649 keer gespeeld

  Kun jij je tegenstanders verslaan in de doldwaze duels van dit actiespel? Plaats bommen, verzamel power-ups en kijk of je ze kunt opblazen voordat jezelf de klos bent.

 • Dinosaurus in L.A.
  Spelen
  Dinosaurus in L.A.
  11042 keer gespeeld

  Wat doe je als dino in L.A.? Je gaat naar het strand, bekijkt de stad... en je eet iedereen op!

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  27384 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Bike Racing
  Spelen
  Bike Racing
  21054 keer gespeeld

  Laat eens zien hoe behendig je bent op een fiets in dit waanzinnig leuke en competitieve sportspelletje! Er zijn heel wat verschillende levels om te voltooien, elk met een andere uitdaging.

 • Zball
  Spelen
  Zball
  837 keer gespeeld

  Rol met de bal over de muur. Tik op het scherm om de richting van de bal te wijzigen. Zorg dat je niet van de rand valt! Hoe ver kun jij komen?

 • Racing Monster Trucks
  Spelen
  Racing Monster Trucks
  7571 keer gespeeld

  Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!

 • Pretty Parijse mode
  Spelen
  Pretty Parijse mode
  327 keer gespeeld

  Dit meisje woont in Parijs. Ze vindt zich niet erg modieus, maar ze is gevraagd om met een verslaggever van een populair modeblad te praten over haar schattige kledingkast. Help je haar met voorbereiden op dit interview in dit online spel voor meisjes?

 • Color Valley
  Spelen
  Color Valley
  9238 keer gespeeld

  Color Valley is een supercool en heel erg verslavend puzzelspelletje waar je urenlang zoet mee bent. Zorg dat je de juiste kleuren combineert, want anders is het spel afgelopen!

 • Straatachtervolging
  Spelen
  Straatachtervolging
  6898 keer gespeeld

  Til racen naar een nieuw niveau met dit uitdagende racespelletje. Verzamel het geld, maar pas op dat je de agenten niet raakt!