Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Word Search Puzzles

Het lijkt misschien een willekeurige verzameling letters, maar schijn bedriegt! Wat zul jij ontdekken zodra je ze wat beter bekijkt in Word Search Puzzles?

Elk level in dit uitdagende woordspelletje bestaat uit een rooster met letters. Kun jij de verborgen zelfstandige naamwoorden en werkwoorden ontdekken? Je kunt je grammatica- en spellingvaardigheden bijspijkeren en onderweg ook nog eens glinsterende diamanten verzamelen!

Dol op puzzelspelletjes? Probeer dan Word Search Ultimate, Gartic.io enHangman.

Speluitleg

Probeer zoveel mogelijk verborgen woorden in elk rooster te vinden op basis van de onvolledige roosters boven aan het scherm. Zodra je ze allemaal hebt gevonden, kun je door naar het volgende level.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om verborgen woorden te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om woorden binnen het rooster te selecteren.
  • LAAT DE LINKERMUISKNOP LOS om een woord te voltooien.

Wie is de maker?

Word Search Puzzles is gemaakt door Akiwy.