Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Witch Magic Academy

Witch Magic Academy is een avonturenspelletje bomvol kleine puzzels. Word lid van de Heksenacademie en leer magische items te verzamelen en toverdrankjes te brouwen.

Dit make-overspelletje combineert mode, fantasie en puzzels. Het is je eerste dag op de Heksenacademie. Los puzzels op om de items te verzamelen die je nodig hebt om je toverdrankjes te brouwen. Met de punten die je scoort, kun je nieuwe outfits en accessoires kopen.

Hoe speel je Witch Magic Academy?

Word een stijlvolle heks in dit kleurrijke beautyspelletje. Kies je eigen avatar om aan te passen. Voltooi geheugenpuzzels, schuifblokpuzzels, kweek paddenstoelen en voltooi andere leuke minigames om toverkunst te beoefenen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de stenen en gereedschappen te selecteren.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk? Probeer de volgende make-overspelletjes dan ook eens:

  1. Ladybird Secret Identity Revealed
  2. Monster Popsy Surprise Dolls
  3. Halloween Princess: Holiday Castle

Wie is de maker?

Witch Magic Academy is gemaakt door TastyCherryGames.