Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Bubble Shooter

Waar kom jij terecht in Super Bubble Shooter? Je bezoekt verschillende unieke plaatsen in dit uitdagende online spelletje.

Zo bevind je je midden in een woestijn, op een spookachtige begraafplaats of zelfs op een piratenschip in dit bubbelschietspelletje! Waar je ook naartoe gaat, je moet de bubbels zo snel mogelijk laten knallen. Je hebt echter maar een beperkte hoeveelheid. Gelukkig helpen de bomboosters je om ze uit de weg te ruimen, met name de rotsachtige!

Hoe speel je Super Bubble Shooter?

Super Bubble Shooter is een puzzelspelletje. Plaats identieke bubbels in groepjes van drie of meer om ze van het bord te verwijderen. Je kunt een bubbel ook verwisselen met een andere voordat je hem lanceert. Weet jij alle bubbels uit te schakelen voordat je kanon leeg is?

Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om het kanon te richten.
  • KLIK MET LINKS om een bubbel af te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog een paar geweldige online spelletjes? Check dan deze!

  1. Pool Mania
  2. Bubble Shooter Pro
  3. Zumba Mania
  4. Skydom

Wie is de maker?

Super Bubble Shooter is gemaakt door MarketJS.