Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Spooky Bubble Shooter

Betreed een kerker in Spooky Bubble Shooter! Kun jij alle bubbels in dit schattige en griezelige online spelletje bijhouden?

Er zijn er een heleboel die maar uit de ketels blijven stromen. Je moet er zoveel mogelijk vernietigen in dit bubbelschietspelletje in Halloween-sfeer. Maar je kunt het natuurlijk op elk moment van het jaar spelen!

Gelukkig zijn er een paar boosters die je zullen helpen. Kijk wat er gebeurt als je een bom naar de bubbels gooit of de doodsstraal activeert! Lukt het jou om een spook-tastische score te halen?

Hoe speel je Spooky Bubble Shooter?

Spooky Bubble Shooter is een puzzelspelletje dat je naar een kerker stuurt om een paar mogelijk giftige bubbels te vernietigen. Vernietig de bubbels door ze op basis van hun kleur in groepjes van drie of meer te plaatsen. Als ze de lijn onderaan het scherm bereiken, is het spel voorbij!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om te richten.
  • LAAT DE LINKERMUISKNOP LOS om te een bubbel te lanceren.

Soortgelijke spelletjes

Speel deze geweldige online spelletjes ook eens!

  1. Zumba Ocean
  2. Merge Fruit
  3. Bubble Shooter Pro

Wie is de maker?

Spooky Bubble Shooter is gemaakt door Wanted 5 Games B.V.