Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Shadow Fighters: Hero Duel

Bal je vuisten en laat je dekking nooit zakken in Shadow Fighters: Hero Duel. Hoeveel gevechten win jij in dit spannende multiplayer spelletje?

Een schimmige groep helden en schurken zijn in dit actiespelletje samengekomen voor een intens martial arts toernooi. Kies er eentje om mee te vechten en ga op de vuist met de machtigste vechtersbazen uit verschillende werelden van superhelden en anime. Stoot en schop je tegenstanders van het pad naar de overwinning. Je kunt de computer uitdagen, of neem het op tegen een andere online speler.


Hoe speel je Shadow Fighters: Hero Duel?

Kun jij je tegenstanders verslaan in Shadow Fighters: Hero Duel? Vorm een team met een van de krijgers in dit vechtspelletje en klim naar de top van het klassement. Speel Story Mode en wordt de kampioen onder de strijders. Je kunt ook kiezen voor de ‘Versus One’ spelmodus om tegen andere spelers te vechten.

Je personages hebben unieke vechtstijlen en moves. Je herkent er misschien wel een paar uit films en manga. Je kunt kiezen uit verschillende trappen en stoten, en in combinatie met sprongen en duiken kun je ook nog allerlei speciale aanvallen uitvoeren zoals vernietigende vliegende trappen en salto’s.

Spelbesturing

Speler 1

  • W, A, S, D om te lopen en springen
  • C, V om te trappen
  • F, G, H om te stoten


Speler 2

  • PIJLTJESTOETSEN om te lopen en springen
  • J, K om te trappen
  • U, I, O om te stoten


Soortgelijke spelletjes

Ben je een groot fan van online vechtspelletjes? Probeer dan ook eens deze games: 

  1. Wrestle Jump
  2. Stickman Fighter: Epic Battle
  3. Catac.io
  4. Lordz2.io


Wie is de maker van Shadow Fighters: Hero Duel?

Shadow Fighters: Hero Duel is gemaakt door RHM Interactive.