Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Parking Training Online

Parking Training Online is een uitdagend simulatiespel. Je leert een van de meest uitdagende aspecten van het rijexamen: het parkeren van je auto.

Inparkeren wordt vaak ervaren als een van de moeilijkste en meest stressvolle onderdelen van een standaard rijexamen. In dit racespel kun je alvast wat oefenen en de basis van het inparkeren onder de knie krijgen.

Hoe speel je Parkeer Training Online?

Parkeer je auto vooruit of achteruit in de juiste parkeervakken. De twee soorten parkeren passeren de revue in dit spel: fileparkeren en insteken (vooruit en achteruit parkeren).

Volg de witte pijlen en vind de parkeerplek die in het groen is aangegeven. Om elk level uit te spelen, moet je je auto precies binnen de lijnen van het vakje parkeren. Het wordt steeds moeilijker om door de parkeerplaats te rijden. Naarmate je verder komt in het spel worden de straten namelijk steeds drukker en smaller.

Je hebt ook maar een beperkte hoeveelheid tijd om de parkeerplaats te bereiken. Probeer onderweg zoveel mogelijk munten te pakken. Je kunt ze gebruiken om nieuwe voertuigen vrij te spelen in de garage.

Spelbesturing

Toetsenbord

  • Gebruik de pijltjestoetsen om de auto te besturen
  • Gebruik de pijl omlaag om te remmen

Touchscreen

  • Druk of klik op de pedalen en schuif de stuurwiel-icoontjes onderaan het scherm heen en weer om de auto te besturen.

Speel games die lijken op Parking Training

Als je andere parkeer-uitdagingen wilt proberen, zoals het manoeuvreren met trekkers, olietankers en zelfs vliegtuigen, kijk dan op onze pagina met parkeerspelletjes voor nog veel meer games!

Wie is de maker van Parking Training Online?

Dit spel is gemaakt door Agame.

Wanneer werd Parking Training voor het eerst uitgebracht?

Deze HTML5-remake van dit klassieke rij- en parkeerspelletje werd voor het eerst uitgebracht op 25 juli 2023.