Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Noob vs. Pro 2: Jailbreak

Kijk of je kunt ontsnappen in Noob vs. Pro 2: Jailbreak! Vind jij een manier om uit een maximaal beveiligde gevangenis te ontsnappen in dit grappige online spelletje?

Werk samen met een gevangene die het grootste deel van zijn leven paniekaanvallen heeft in dit retro actiespelletje. Gelukkig heeft hij een manier ontdekt om uit zijn cel te sluipen. Helaas moet je een tunnel graven door een verlaten mijn vol zombies! Kun jij hem helpen kalm te blijven terwijl hij probeert te ontsnappen in een aangepaste mijnkar?

Hoe speel je Noob vs. Pro 2: Jailbreak?

Probeer uit een gevangenis te ontsnappen via een oude mijn die eronder ligt in dit knotsgekke platformspelletje. Je gebruikt een mijnkar als ontsnappingsvoertuig en je zult waarschijnlijk meerdere ritjes moeten maken. Zorg ervoor dat je de kar upgradet met een motor en een paar wapens. Je kunt deze items tussen elk van je ontsnappingspogingen door kopen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om upgrades te kopen, sneller te gaan met de mijnkar en meer.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer hilarische online spelletjes? Zo ja, probeer deze dan eens!

  1. Fireboy & Watergirl 6: Fairy Tales
  2. Vex 6
  3. Bob the Robber 5: Temple Adventure
  4. Space Rush

Wie is de maker?

Noob vs. Pro 2: Jailbreak is gemaakt door het Noob vs. Pro Team.