Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mr Noob Hook Hero

Slinger in Mr. Noob Hook Hero als een soort Spider-Man door de levels in dit behendigheidsspelletje. Kun jij zonder ongelukken de finish bereiken?

Mr. Noob heeft een grijphaak gevonden waardoor hij door de lucht kan slingeren net als de superheld met zijn webschieters. Helaas is hij nog niet erg geoefend in het ontwijken van gevaarlijke hindernissen. Hij heet natuurlijk niet voor niets Mr. Noob! Zonder jouw hulp knalt hij in dit knotsgekke actiespelletje geheid tegen een cirkelzaag of valt hij de afgrond in.


How to Play Mr. Noob Hook Hero?

Voorkom dat Mr. Noob vreselijk gewond raakt. Werp op tijd je grijphaak uit, en slinger aan het touw over de hindernissen heen. Pas op dat hij niet tegen obstakels met scherpe punten op botst. Zorg ook dat hij op de trampolines terecht komt en niet door de gaten ertussen de afgrond in tuimelt.

Stuiter over de trampolines en grijp zo veel mogelijk gouden muntjes. Pak de sleutels om de schatkisten te openen. Al snel moet Mr. Noob naast de hindernissen ook rekening houden met gewapende vijanden die hem de weg willen versperren - onder anderen Diamond Armor Pro die zijn zwaard zonder te aarzelen naar Noob’s hoofd werpt!

Speel 24 levels vrij in dit grappige spel met een retro design. Tussen de levels door kun je ook via het menu een aantal grappige skins en heldenkostuums vrijspelen.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om de grijphaak van Mr. Noob naar een van de pinnen te werpen. De haak schiet automatisch naar de pin die het dichtstbij is.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal leuke avonturenspelletjes om te proberen:

  1. Snail Bob 7: Fantasy Story
  2. Stickman Hook
  3. Funny Heroes Emergency
  4. Hook

Wie is de maker van Mr. Noob Hook Hero?

Mr. Noob Hook Hero is ontwikkeld door Kiz10.