Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Jump In To The Plane

Jump Into The Plane (Spring Het Vliegtuig In) is een racespelletje waarin je de gekste stunts kunt uitvoeren. Je waant je net een held in een actiefilm. Start je motoren en scheur over de schansen. Maar genoeg vaart en spring precies in het open vrachtruim van het vliegtuig.

Hoe speel je Jump Into The Plane?

Ben jij gestoord genoeg om de gevaarlijkste stunts uit actiefilms te proberen? Race over de schansen stuur je auto met een stoot nitro-brandstof de lucht in. Mik op het rood-met-witte doelwit net voorbij de open laaddeur van het passerende vliegtuig. Ga je het halen of wordt het een explosieve crash?

Schiet met je motor het laadruim van het vliegtuig in vlak voordat het opstijgt. Of haal met je raketboosters het vliegtuig in knal precies tegen het doelwit aan. Je moet telkens goed mikken en allerlei motor- en nitro-upgrades gebruiken om voldoende vaart te maken.

Je verdient ook munten door afstand te maken, over de kop te gaan, of na het crashen nog over de weg door te rollen met een barrel roll. De stukken schroot vliegen je om de oren! 

Met het geld dat je verdient kun je verschillende voertuigen met extra boosters vrijspelen. Je kunt ook upgrades kopen om de kracht van je motoren, de duur van je raketaanjager, en de beloningen die je ontvangt te verbeteren.

Na een succesvolle sprong ga je telkens door naar een nieuw actiescenario in een nieuwe omgeving.

Speel meer gratis online games zoals Jump Into The Plane

Als je deze te gekke capriolen gaaf vindt, probeer dan ook de andere actie spelletjes van dezelfde studio. Probeer soortgelijke stunts maar dan als skydiver in Base Jump Wingsuit Flying, of maak de gevaarlijkste sprongen in Ramp Bike Jumping.

Wil je meer auto race stunts proberen, kijk dan op onze pagina met gratis online stuntrijden-spelletjes voor meer van dit soort games.

Wie is de maker van Jump Into The Plane?

Jump Into The Plane is gemaakt door Boombit. 

Wanneer werd Jump Into The Plane voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht voor mobiel op 28 september 2021. Deze geüpdatete webversie werd uitgebracht in juni 2024.