Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Burnin' Rubber 5 XS

Zet je schrap voor de rit van je leven! Hou je goed vast in Burnin’ Rubber 5 XS

Dit is een geweldig gevechtsracespelletje dat deel uitmaakt van de populaire Burnin' Rubber-serie. Deze versie plaatst je achter het stuur van een paar razendsnelle gevechtsvoertuigen. Je kunt ze aanpassen met verschillende wapens en functies voordat je koers zet richting de startlijn. 

Sta jij je mannetje tegen een groep onbesuisde wegpiraten? Jij racet naast ze in stadions, op olieplatforms, op drukke snelwegen tijdens de spits en zelfs in een lawine! Er zijn ook geld, nitroboosters en andere power-ups te verdienen die je tijdens elke race uit te brand helpen, plus een aantal geweldige beloningen! Maar kijk uit: je tegenstanders zullen je aanvallen met alles van machinegeweten tot stuiterende mijnen in dit 3D-actiespelletje

Hoe speel je Burnin’ Rubber 5 XS?

Het doel van Burnin' Rubber 5 XS is om als eerste chauffeur over de eindstreep te komen in een serie spannende races met een minimum aan regels en een maximum aan chaos! Schakel je vijanden uit voordat ze jou uitschakelen en probeer geld te verdienen om betere voertuigen en krachtige upgrades mee te kopen.

Spelbediening

Toetsenbord

  • DRUK OP A en D of PIJL-LINKS en PIJL-RECHTS om te sturen.
  • DRUK OP W of PIJL-OMHOOG om gas te geven.
  • DRUK OP S of PIJL-OMLAAG om te remmen.
  • DRUK OP Z en X om je wapen te gebruiken.
  • DRUK OP SHIFT om te driften.

Muis

  • KLIK MET RECHTS en LINKS om je wapens te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag Burnin' Rubber-spelletjes? Check dan deze spannende titels.

  1. Drag Racing Rivals
  2. Madalin Cars Multiplayer
  3. City Car Stunts 2
  4. Speed Racing Pro 2

Wie is de maker?

Burnin' Rubber 5 XS is gemaakt door XformGames.