Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Body Race

Kun jij het meisje helpen haar doelen te bereiken in Body Race Online? De runway is jouw terrein, ongeacht je kledingmaat. Race naar de finish om een reeks mode en fitness outfits en grappige kostuums te verzamelen. Verzamel onderweg eten en fitness materialen, want als een professional over de catwalk marcheren kost energie en uithoudingsvermogen. Ga voor de items die je zullen helpen je streefgewicht, dat in ieder level anders is, te bereiken.

Hoe speel je Body Race Online?

Het meisje will alle outfits verzamelen die in de glazen kubus net voorbij de finishlijn verschijnen. In dit 3D-platformspelletje kun je er gewicht aan zetten of af trainen door voorwerpen te verzamelen. Van groenten en fitness materialen val je af, en andere keren moet je juist op de hamburgers en ijsjes af sprinten om aan te komen. Verzamel een gebalanceerd dieet van broccoli, broodjes, komkommers en tomaatjes, sundaes en snoepjes. Soms is het tijd om even te sporten, en soms moet ze juist een avondje voor de TV hangen.

Als de de eindstreep over bent worden je punten opgeteld. Met elke race die je uitloopt wordt de glazen doos die tussen jou en je nieuwe outfit staat iets opgetild. Blijf gaan tot je erbij kan... of sla gewoon het glas stuk als je echt niet kunt wachten. Hoe dan ook, die outfits zijn van jou! In de galerij kun je ze allemaal aan passen, en je kunt in dit online spelletje zelf bepalen of je model een dikker of dunner meisje is. Doe wat je zelf mooi vindt.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om naar links of rechts te gaan.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Sweet Sixty
  2. Women Wrestling Fight Revolution
  3. Blob Giant 3D
  4. Queen Bee

Wie is de maker?

Body Race is gemaakt door Gismart.