Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Avoid

De spanning stopt nooit in Avoid! Hoe lang houd jij het vol? 

 

Bestuur de witte klodder als hij uit de buurt van een serie bewegende barrières probeert te blijven. Er is ook een groep rode klodders, dat vastbesloten is om hem te vernietigen in dit retro ontwijkspelletje. Ben jij snel en flexibel genoeg om een zo hoog mogelijke score te bemachtigen? Je verdient een punt voor elke witte stip die de klodder absorbeert tijdens dit actievolle avontuur. 

 

Dol op vaardigheidsspelletjes?Probeer dan ook eens Helix Jump Advanced en Line Color 3D

 

Speluitleg 

 

Avoid is een actiespel waarin je probeert te voorkomen dat een witte klodder wordt vernietigd terwijl hij witte stippen eet. Blijf ook uit de buurt van gevaarlijke rode klodders en tal van lastige barrières.  

 

Spelbediening 

  • BEWEEG DE MUIS om de klodder te besturen. 
  • STOP MET HET BEWEGEN VAN DE MUIS om de klodder te stoppen.