Trolgezicht Missie Spellen

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spelen
  Troll Face Quest Internet Memes
  1997 keer gespeeld

  Geef de internetmemes een koekje van eigen deeg in dit hilarische avontuur!

 • Troll Face Quest Video Games
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games
  1655 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op onmogelijke situaties terwijl je de populairste videospelfiguren ooit trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol lekkernijen en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab met portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek, of ben jij het? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  1146 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  991 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  5060 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Troll Face Quest Video Games Halloween
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games Halloween
  724 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op de meest onmogelijke situaties terwijl je de meest populaire personages uit videospelletjes trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol met lekkere snoepjes en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab vol portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek geworden, of ben jij gewoon maf? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.

 • Trolgezicht missie 5: WK 2014
  Spelen
  Trolgezicht missie 5: WK 2014
  66 keer gespeeld

  Wat nou WK-voetbal? De strijd om de trollenbeker is veel spannender! Ben jij gemeen genoeg om hem te winnen?

 • Trollface Quest 13
  Spelen
  Trollface Quest 13
  114 keer gespeeld
 • Trol lanceren 2: toilet
  Spelen
  Trol lanceren 2: toilet
  89 keer gespeeld

  Onze favoriete trol heeft een vliegend toilet op de kop getikt. Hoe ver kan hij er mee komen? Dat hangt helemaal van jou af...

 • Trol op avontuur
  Spelen
  Trol op avontuur
  74 keer gespeeld

  Deze trol gaat op avontuur. Zou hij tijdens zijn reis nog echte trollen tegenkomen?

 • Trolgezicht missie 3
  Spelen
  Trolgezicht missie 3
  86 keer gespeeld

  Onze favoriete trol is terug! Kraak deze pittige puzzels en laat je niet trollen!

 • Trolgezicht missie 4: winterspelen
  Spelen
  Trolgezicht missie 4: winterspelen
  480 keer gespeeld

  Onze favoriete internettrol gaat naar het grootste sportevenement ter wereld. Ga je mee?

 • Trollface Quest Sports
  Spelen
  Trollface Quest Sports
  0 keer gespeeld

  Ontdek een doldwaze wereld vol internetmemes in dit wilde en maffe puzzelspel. Sluit je aan bij Trollface en maak kennis met lolcats en andere bekende iconen in uitdagende levels.

 • Troll Face Quest Unlucky
  Spelen
  Troll Face Quest Unlucky
  0 keer gespeeld

  Laat je hersens kraken en geniet van de flauwe grappen in dit waanzinnige spel!

 • Troll Face Quest Video Memes
  Spelen
  Troll Face Quest Video Memes
  0 keer gespeeld

  Je kunt nu je favoriete videogamefiguren in deze lachwekkende sequel trollen!

 • Trollface Quest 2
  Spelen
  Trollface Quest 2
  321 keer gespeeld

  Wakker de trol in jezelf aan...in dit spel draait het alleen maar om de lol.

 • Trolgezicht missie: sport
  Spelen
  Trolgezicht missie: sport
  414 keer gespeeld

  Deze trol neemt sporten erg serieus. Kun jij hem helpen met het trainen van zijn vriend?