Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vex 7

Vex 7 is een platformspelletje met een hoop nieuwe en uitdagende levels vol dodelijke vallen. Keer terug naar de wereld van Vex, nu met nog betere graphics dan ooit tevoren! Haal het tot de checkpoints halen en bereik de uitgang zonder dood te gaan.

Hoe speel je Vex 7?

Vex is een serie stickman spelletjes vol actie en avontuur. Zelf het overzicht van de levels is een dodelijk platform doolhof! Zoek de ingang tot de verschillende levels (die heten in dit spelletje ‘Acts’) en speel ze allemaal uit. Spring op de Act kubus en druk op S of pijltje omlaag om het level te starten.

Om de levels uit te spelen moet je een gevaarlijke weg naar het groene deurtje afleggen. Spring over de stekels en gaten in de weg. Ren over gammele bruggen van blokken die onder je voeten vandaan vallen en gebruik de deltavliegers en tokkelbanen om de afgrond over te steken. Je moet sprinten, springen, glijden, klimmen, zwemmen en vechten om de uitgang te bereiken.

Ook zijn er in dit deel een aantal nieuwe hindernissen toegevoegd, zoals beveiligingscamera’s die je moet ontwijken. Als ze je spotten worden er laserstralen op je afgevuurd. Of probeer buiten het bereik te blijven van de geleide raketten die achter je aan komen.

Speel tot wel 67 verschillende skins vrij, verdien allerlei beloningen en verzamel tot 19 trofeeën door tijdens het spel speciale opdrachten uit te spelen. Je kunt ook proberen de dagelijkse missies te voltooien, of de vele verdiepingen van de Tower of Terror verkennen en zien hoe ver jij vanaf de bovenste laag naar beneden kunt klimmen.

Vex 7 Tips: Je voortgang opslaan met checkpoints

In de verraderlijke levels van Vex zal je stickman vaak het onderspit delven. Sla daarom je voortgang onderweg op door de checkpoints te activeren. Raak de rode vlaggen aan om ze groen te maken. Als je sterft, zal je stickman opnieuw verschijnen bij de laatste vlag die je hebt aangeraakt.

Vex 7 Tips: Hard Mode vrijspelen

In elke Act zijn er drie speciale opdrachten die je kunt voltooien. Elke opdracht is één ster waard. Als je alle drie de sterren weet te verzamelen, kun je een extra moeilijke versie van dezelfde Act vrijspelen. Het toegangspunt voor dit Hard Mode level is ergens in de buurt verborgen op de level map. Kijk maar eens goed rond of je de ingang kunt vinden.

Spelbesturing

Het spel legt de besturing uit terwijl je speelt maar hier is de basis:

  • WASD of de PIJLTJES = rennen en springen
  • S of pijltje OMLAAG = nieuw level starten
  • S of pijltje OMLAAG ingedrukt houden = een sliding maken
  • SPATIEBALK = aanvallen en/of glazen blokken breken in de Tower of Terror
  • MUIS = menuknoppen kiezen

Soortgelijke spelletjes

Heb je de eerdere afleveringen uit de Vex-actieserie al gespeeld? Beleef hoe de serie zich heeft ontwikkeld. Je vindt de oudere Vex spelletjes hier:

  1. Vex 6
  2. Vex 5
  3. Vex 4
  4. Vex 3

Wie is de maker Vex 7?

Vex 7 is ontwikkeld door Agame.