Sterrenspelletjes

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  8812 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  4757 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  4240 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  5397 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  6288 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • The Soccer Quiz
  Spelen
  The Soccer Quiz
  1403 keer gespeeld

  Do you know a lot about one of the planet’s most popular sports? Whether you call it soccer or football, put your knowledge to the test with this cool spelling quiz. It’s sort of like the word puzzles featured on Wheel of Fortune. Can you find the missing letters and identify each one of these world famous soccer stars?

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  1494 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  1554 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  2250 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  2327 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • American Idol-prinses
  Spelen
  American Idol-prinses
  65 keer gespeeld

  Rapunzel neemt deel aan American Idol en als ze de hoofdprijs wil winnen, dan moet ze er op en top uitzien. Kun jij haar helpen om de perfecte outfit te kiezen in dit leuke aankleedspel?

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  174 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!

 • Beste vriendinnen popsterrenmake-up
  Spelen
  Beste vriendinnen popsterrenmake-up
  24 keer gespeeld

  Deze twee beste vriendinnen zijn toevallig ook popsterren! Vanavond bundelen ze hun krachten voor een exclusief concert, maar ze hebben geen idee wat ze aan moeten trekken! Ze hebben ook dringend hulp nodig met hun make-up. Kan jij hen helpen om de perfecte oogschaduw en lippenstift op te doen voordat ze te gekke outfits uitzoeken in dit online make-overspel voor meisjes?

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  856 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Celebrity Hunt
  Spelen
  Celebrity Hunt
  0 keer gespeeld
 • Ellie op de cover
  Spelen
  Ellie op de cover
  23 keer gespeeld

  Ellie maakt zich klaar voor haar volgende fotoshoot voor een populair modeblad. Ga naar haar kleedkamer en help haar om een coole outfit samen te stellen in dit leuke spel voor meisjes.

 • Ginger Star Dress Up
  Spelen
  Ginger Star Dress Up
  25 keer gespeeld

  Kleedt Ginger aan zodat ze eruit ziet als een ster.

 • Moderne supersterprinses
  Spelen
  Moderne supersterprinses
  202 keer gespeeld

  Is het een prinses of een superster? Ze is beide! Verder bereidt ze zich voor een rodeloperevent vanavond. Je kan deze trendy prinses dus helpen om te besluiten wat ze aan moet trekken, welk kapsel het beste past en nog veel meer in dit aankleedspel. Als je eenmaal klaar bent, kunnen jullie samen een te gekke en trendy uitdaging aangaan.

 • Op de rode loper
  Spelen
  Op de rode loper
  121 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste vrienden zijn altijd goed voorbereid op hun aanwezigheid op de rode loper, behalve vanavond. In dit aankleedspel moet jij ze helpen om snel een mooie outfit te vinden voordat hun avond uitloopt op een complete chaos!

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  63 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Karaoke Resort
  Spelen
  Karaoke Resort
  137 keer gespeeld

  Ben jij een ster? Test het hier door te zingen en te dansen. Misschien ben je wel een popster!

 • Ho-Pin Tung Racer
  Spelen
  Ho-Pin Tung Racer
  108 keer gespeeld

  Race met de populaire Chinese GP2 coureur in 7 cups en ontwerp je eigen circuit!

 • Lol
  Spelen
  Lol
  95 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Trump Funny Face
  Spelen
  Trump Funny Face
  52 keer gespeeld

  Je lacht je rot om de president van Amerika, vooral nadat jij hem goed onderhanden hebt genomen. Probeer de foto van Donald Trump op allerlei mogelijke manieren te vervormen in dit hilarische onlie spel.

 • Trumpoline
  Spelen
  Trumpoline
  126 keer gespeeld

  Een van de meest controversiële presidentskandidaten uit de Amerikaanse geschiedenis stuitert richting Het Witte Huis. Kun jij Donald Trump helpen om zijn politieke tegenstanders te ontwijken in dit doldwaze actiespel?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  536 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Make-Up Artist
  Spelen
  Make-Up Artist
  128 keer gespeeld

  Pak je borsteltje, je kwastje en je schaar en lak de nagels, verf de wimpers en knip het haar!

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  80 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Popstar Trivia
  Spelen
  Popstar Trivia
  16 keer gespeeld
 • Popster Nina
  Spelen
  Popster Nina
  28 keer gespeeld

  Nina is backstage en bereidt zich voor op haar volgende concert, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken. Kan jij haar helpen om de ideale outfit, waanzinnige accessoires en te gekke schmink uit te kiezen? Ze moet ook een van haar liedjes repeteren en de juiste gitaar uitkiezen voordat ze het podium onveilig maakt.

 • Prins Edward
  Spelen
  Prins Edward
  62 keer gespeeld

  Deze jonge prins haalt het liefst kattenkwaad uit. Kun jij hem helpen?

 • Prinsessen: rocksterren
  Spelen
  Prinsessen: rocksterren
  297 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Rocket Rally
  Spelen
  Rocket Rally
  15 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemde Raket Rally en win alle drie de circuits!

 • Celebrity verslaafd aan selfies
  Spelen
  Celebrity verslaafd aan selfies
  73 keer gespeeld

  Voor deze celebrity is het maken van selfies één van de leukste dingen ter wereld en ze deelt haar fotos graag met haar fans op het internet! Kan jij haar helpen bij het maken van de perfecte foto met haar smartphone in dit aankleedspel voor meiden? Je kan een nieuwe haarstijl, de perfecte make-up en natuurlijk een fantastische outfit uitkiezen!

 • Ellie: wassen beelden
  Spelen
  Ellie: wassen beelden
  317 keer gespeeld

  Ellie gaat vandaag naar een van de coolste attracties van Londen: het wassenbeeldenmuseum. Maar wat moet ze aan op deze speciale dag? Jij mag het beslissen in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Ellie's sterrenstijl
  Spelen
  Ellie's sterrenstijl
  460 keer gespeeld

  Ellie wil dolgraag beroemd worden dus ze heeft besloten zich als een ster te kleden. Help haar in dit leuke make-over spel voor meiden, een paar mooie outfits en accessoires uit te kiezen waarmee ze zeker opvalt tijdens haar volgende auditie.