Sterrenspelletjes

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  3547 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  7667 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  3110 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  10960 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  7072 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  4849 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  1067 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.

 • Beroemdheid: kleur van het jaar
  Spelen
  Beroemdheid: kleur van het jaar
  59 keer gespeeld

  Deze beroemdheid wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Daarom vroeg ze haar favoriete mode-adviseur welke kleuren dit jaar in de mode zijn. Nu wil ze experimenteren met gelijkkleurige outfits, make-up en accessoires. Kun jij haar helpen erachter te komen wat ze eerst moet proberen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Celebrities spelen voor prinsessen
  Spelen
  Celebrities spelen voor prinsessen
  45 keer gespeeld

  Zelfs beroemde celebrities houden van prinsessen! Kan jij deze drie celebrities helpen om zich net als hun favoriete fictieve prinsessen aan te kleden in deze online game? Ze moeten precies de juiste make-up en een paar superleuke kostuums uitkiezen.

 • Celebrity fashionista op de cover
  Spelen
  Celebrity fashionista op de cover
  0 keer gespeeld

  Deze beroemde celebrity is op weg naar een fotoshoot voor een populair modemagazine. De redacteurs hebben haar gevraagd om een outfit te kiezen, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken. Kan jij haar helpen kiezen voordat het tijd is voor een aantrekkelijke pose in deze online aankleed- en designgame? Je mag zelfs de cover van het magazine ontwerpen!

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  515 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Dress Paris In Jail
  Spelen
  Dress Paris In Jail
  401 keer gespeeld

  Kies het mooiste gevangenis-pakje voor Paris Hilton.

 • Ellie op de cover
  Spelen
  Ellie op de cover
  23 keer gespeeld

  Ellie maakt zich klaar voor haar volgende fotoshoot voor een populair modeblad. Ga naar haar kleedkamer en help haar om een coole outfit samen te stellen in dit leuke spel voor meisjes.

 • Ellie: rockster of popster?
  Spelen
  Ellie: rockster of popster?
  11 keer gespeeld

  Rockster of popster? Met die vraag worstelt Ellie in dit aankleedspel. Kun jij haar helpen met haar muzikale carrière en de bijbehorende outfit?

 • Ellie's popstar vs. rock look
  Spelen
  Ellie's popstar vs. rock look
  191 keer gespeeld

  Ellie wil haar uiterlijk opfrissen met een leukere stijl. Daarom experimenteert ze met outfits en haarstijlen die beroemd zijn geworden door enkele van haar favoriete rock- en popsterren. Kun jij haar helpen beslissen welke look het wordt in dit supercoole aankleedspel?

 • Girl In Hollywood
  Spelen
  Girl In Hollywood
  33 keer gespeeld

  Een echte filmster heeft voor elke set een andere outfit nodig!

 • Lol
  Spelen
  Lol
  129 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Prinses: wereldtournee
  Spelen
  Prinses: wereldtournee
  17 keer gespeeld

  Deze prinses is ook een popster en ze staat op het punt om weer op een wereldtournee te gaan. Ze heeft voor elk concert een coole outfit nodig. Kun jij een paar coole stijlen voor haar creëren in dit aankleedspel voor meiden?

 • The Ultimate Quiz Game
  Spelen
  The Ultimate Quiz Game
  228 keer gespeeld

  Weet jij alles van auto's? En van beroemdheden? Dan kun je deze vragen vast wel beantwoorden voordat de tijd om is.

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  180 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Verkiezingsstrijd 2016
  Spelen
  Verkiezingsstrijd 2016
  34 keer gespeeld

  De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet voor watjes. Kies je favoriete kandidaat en maak je klaar voor de strijd. Zowel Hillary als Ted kunnen er flink op los slaan in dit gratis boksspelletje.

 • Popstar Trivia
  Spelen
  Popstar Trivia
  16 keer gespeeld
 • Pele Soccer Legend
  Spelen
  Pele Soccer Legend
  249 keer gespeeld

  Pele Soccer Legend

 • Disco Ster Aankleden
  Spelen
  Disco Ster Aankleden
  51 keer gespeeld

  Kleed dit meisje aan als een echte disco danseres.

 • A Blob’s Tale
  Spelen
  A Blob’s Tale
  17 keer gespeeld

  Jij bent de laatste (en schattigste) hoop van het magische schaduwland om de ster te bereiken.

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  14 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spelen
  Cleopatra: Real Haircuts
  150 keer gespeeld

  Een van de grootste leiders van Egypte wil een nieuw uiterlijk. Kun jij haar helpen een echt vorstelijk kapsel te ontwerpen in dit make-overspel voor meiden? Ze laat d'r haar los hangen, dus je moet haar lokken knippen en ze in één, of zelfs meerdere, nieuwe kleuren verven. Geef Cleopatra een cool kapsel waarmee ze indruk maakt op haar rijk en kies ook geweldige accessoires voor haar uit.

 • Famous Star
  Spelen
  Famous Star
  0 keer gespeeld

  Deze beroemdheid gaat vanavond naar de première van een film. Ze wil er stralend uitzien op de rode loper, dus kun jij haar helpen met haar jurk en haar make-up in dit make-overspel?

 • Flipperen met Donald Trump
  Spelen
  Flipperen met Donald Trump
  174 keer gespeeld

  Het is tijd om het flipperspel weer groot te maken! Donald Trump heeft zijn eigen flipperkast in dit online spelletje. Speel een flipperpotje met deze beruchte zakenman en presidentskandidaat.

 • Relatiedoelen voor sterren
  Spelen
  Relatiedoelen voor sterren
  82 keer gespeeld

  Dit beroemde stel heeft de laatste tijd wat probleempjes. Kan jij helpen om hun relatie weer op gang te krijgen in deze romantische online game? Kies een paar prachtige outfits voor ze uit, help ze met het maken van een paar te gekke social media posts, en nog veel meer!

 • Supersterrenschool 1
  Spelen
  Supersterrenschool 1
  38 keer gespeeld

  Deze popster moet ook dagelijks naar school. Waarom? Omdat ze een tiener is. Maar ze heeft moeite om de bergen huiswerk te combineren met haar muzikale carrière. Kun jij haar een handje helpen in dit online spel?

 • Supersterrenschool 2
  Spelen
  Supersterrenschool 2
  77 keer gespeeld

  Izzy is nog steeds niet helemaal gewend aan haar leven als scholier na haar geheime carrière als popster. Kun jij haar helpen met haar taken in dit hoofdstuk van de online spelserie?

 • Op de rode loper
  Spelen
  Op de rode loper
  121 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste vrienden zijn altijd goed voorbereid op hun aanwezigheid op de rode loper, behalve vanavond. In dit aankleedspel moet jij ze helpen om snel een mooie outfit te vinden voordat hun avond uitloopt op een complete chaos!

 • Prinsessen: leven met roem 2
  Spelen
  Prinsessen: leven met roem 2
  95 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een prinses te zijn. Dit meidenspel laat je twee kanten van het leven van een beroemdheid zien. Jij speelt een journalist die op jacht is naar foto's van de prinsessen. Ook zul je drie prinsessen moeten helpen aan stijlvolle jurken voor een prijsuitreiking.

 • Prinsessen: Talkshow VIP
  Spelen
  Prinsessen: Talkshow VIP
  13 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn uitgenodigd om in een van de populairste talkshows van het koninkrijk te verschijnen. Waar zullen ze over praten in dit aankleedspel voor meisjes? Daar zullen ze zich pas druk over maken na het kiezen van te gekke outfits waardoor ze er helemaal perfect uit zullen zien op TV.

 • Star Fish
  Spelen
  Star Fish
  1 keer gespeeld

  Er zit een raar luchtje aan dit vaardigheidsspel.