Sterrenspelletjes

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  19074 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  11585 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  10088 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  8080 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  5474 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Trump on Top
  Spelen
  Trump on Top
  5395 keer gespeeld

  De presidentiële verkiezingen zijn achter de rug maar de strijd is nog niet gestreden in dit mobiele spel. Wie komt als winnaar uit de bus? Trump? Of is het deze keer Clinton? Sluit je aan bij de kandidaten en hun vrienden als ze letterlijk voor hun leven vechten!

 • Magical Kicks
  Spelen
  Magical Kicks
  2725 keer gespeeld

  Voetbaltalent alleen is niet genoeg. Er zijn nog allerlei andere factoren waarmee je rekening moet houden.

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  2399 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • The Soccer Quiz
  Spelen
  The Soccer Quiz
  1961 keer gespeeld

  Do you know a lot about one of the planet’s most popular sports? Whether you call it soccer or football, put your knowledge to the test with this cool spelling quiz. It’s sort of like the word puzzles featured on Wheel of Fortune. Can you find the missing letters and identify each one of these world famous soccer stars?

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  1210 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  682 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

 • Celebs at the Music Awards
  Spelen
  Celebs at the Music Awards
  642 keer gespeeld

  Deze twee beroemde en superstijlvolle celebrities presenteren vanavond een award tijdens de muziekawards. Ze willen natuurlijk een paar schitterende jurken en accessoires uitkiezen. Kan jij ze helpen om te beslissen wat ze aan moeten trekken voordat de ceremonie van start gaat in deze online aankleedgame voor meiden?

 • Pele Soccer Legend
  Spelen
  Pele Soccer Legend
  554 keer gespeeld

  Pele Soccer Legend

 • Celebrity Look Challenge
  Spelen
  Celebrity Look Challenge
  544 keer gespeeld

  Deze beroemdheden hebben één ding gemeen: ze zijn dol op mode! Kun jij hun coole outfits namaken in dit leuke make-overspel?

 • Sterren op weg naar het festival
  Spelen
  Sterren op weg naar het festival
  542 keer gespeeld

  Het festivalseizoen is er weer en deze twee sterren gaan naar het eerste festival van het jaar. Kan jij ze helpen om een paar perfecte outfits uit te kiezen? Help ze ook een handje bij het versieren van hun busje, het samenstellen van een afspeellijst voor op de weg en het maken van een paar foto's in deze online aankleed- en designgame.

 • Stop: Trump vs. Kim Jong-Un
  Spelen
  Stop: Trump vs. Kim Jong-Un
  478 keer gespeeld

  Deze twee wereldleiders willen de aarde en de mensheid vernietigen. Nu moet deze dappere alien de wereld redden. Kun jij hem helpen om ze tegen te houden voordat ze genoeg atoombommen lanceren om de aarde uit te roeien?

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  446 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Dress Paris In Jail
  Spelen
  Dress Paris In Jail
  401 keer gespeeld

  Kies het mooiste gevangenis-pakje voor Paris Hilton.

 • The Ultimate Quiz Game
  Spelen
  The Ultimate Quiz Game
  395 keer gespeeld

  Weet jij alles van auto's? En van beroemdheden? Dan kun je deze vragen vast wel beantwoorden voordat de tijd om is.

 • Moderne supersterprinses
  Spelen
  Moderne supersterprinses
  366 keer gespeeld

  Is het een prinses of een superster? Ze is beide! Verder bereidt ze zich voor een rodeloperevent vanavond. Je kan deze trendy prinses dus helpen om te besluiten wat ze aan moet trekken, welk kapsel het beste past en nog veel meer in dit aankleedspel. Als je eenmaal klaar bent, kunnen jullie samen een te gekke en trendy uitdaging aangaan.

 • Celebrity-fashionista
  Spelen
  Celebrity-fashionista
  364 keer gespeeld

  Er gaat weer een drukke dag van start voor Lucy. Ze gaat vanmiddag shoppen en ze heeft niet een, maar twee glamourvolle rodeloperevents op het programma staan vanavond. Voor beide heeft ze een perfecte outfit en haarstijl nodig. Kan jij haar helpen om er vanavond fantastisch uit te zien in dit aankleedspel voor meiden?

 • Trumpoline
  Spelen
  Trumpoline
  336 keer gespeeld

  Een van de meest controversiële presidentskandidaten uit de Amerikaanse geschiedenis stuitert richting Het Witte Huis. Kun jij Donald Trump helpen om zijn politieke tegenstanders te ontwijken in dit doldwaze actiespel?

 • Dawn Of Celebs
  Spelen
  Dawn Of Celebs
  318 keer gespeeld

  Deze zombieberoemdheden hebben het op jou gemunt, maar gelukkig heb je je wapen en je limo nog! Richt op hun hoofden, verzamel het geld en vergeet niet om nieuwe wapens te kopen!

 • Ellie: wassen beelden
  Spelen
  Ellie: wassen beelden
  317 keer gespeeld

  Ellie gaat vandaag naar een van de coolste attracties van Londen: het wassenbeeldenmuseum. Maar wat moet ze aan op deze speciale dag? Jij mag het beslissen in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Vloggers Life Tycoon
  Spelen
  Vloggers Life Tycoon
  304 keer gespeeld

  Dit ambitieuze omaatje is vastbesloten om haar kleinkind tot een online superster om te toveren. Ze heeft ze in haar slaapkamer opgesloten en laat ze er niet uit totdat ze een miljoen volgers hebben! Kun jij ze helpen om als populaire vlogger faam en rijkdom te vergaren in dit te gekke simulatiespel?

 • Elsa Makeover
  Spelen
  Elsa Makeover
  279 keer gespeeld

  Elsa heeft last van puistjes. Kun jij haar helpen om er vanaf te komen? Ga samen met de prinses naar haar magische ijspaleis voor een mooie make-over in dit leuke spel voor meisjes.

 • Whack the Trump
  Spelen
  Whack the Trump
  240 keer gespeeld

  Donald Trump is deze keer te ver gegaan! Leer hem een lesje die hij niet snel zal vergeten. Sla hem met een handtas of overtuig een paard om hem een flinke trap te geven in dit doldwaze actiespel. Je kunt zelfs een kale adelaar achter Trump aan sturen of hem in elkaar laten slaan door zijn eigen toupet.

 • Ellie's popstar vs. rock look
  Spelen
  Ellie's popstar vs. rock look
  191 keer gespeeld

  Ellie wil haar uiterlijk opfrissen met een leukere stijl. Daarom experimenteert ze met outfits en haarstijlen die beroemd zijn geworden door enkele van haar favoriete rock- en popsterren. Kun jij haar helpen beslissen welke look het wordt in dit supercoole aankleedspel?

 • Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  Spelen
  Beroemdheid: voor en na een relatiebreuk
  176 keer gespeeld

  Relatiebreuken zijn moeilijk, zelfs voor beroemdheden! Het hart van deze ster is volledig gebroken. Kun jij opvrolijken in dit online spel? Ze zoekt muziek om haar humeur te verbeteren voordat ze een nieuw kapsel, een nieuwe outfit en misschien zelfs een nieuwe kat uitkiest!

 • Lol
  Spelen
  Lol
  170 keer gespeeld

  Je zult niet bij komen van het lachen als je aan de gang gaat met deze foto's van enkele zeer bekende gezichten. Geef ze lange neuzen en andere hilarische eigenschappen in dit online spel.

 • Beroemdheid: kleur van het jaar
  Spelen
  Beroemdheid: kleur van het jaar
  151 keer gespeeld

  Deze beroemdheid wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Daarom vroeg ze haar favoriete mode-adviseur welke kleuren dit jaar in de mode zijn. Nu wil ze experimenteren met gelijkkleurige outfits, make-up en accessoires. Kun jij haar helpen erachter te komen wat ze eerst moet proberen in dit aankleedspel voor meiden?

 • VIP-prinsessen: Parijse modeweek
  Spelen
  VIP-prinsessen: Parijse modeweek
  140 keer gespeeld

  Een van de meest stijlvolle events van het jaar staat voor de deur en deze twee prinsessen willen er helemaal klaar voor zijn. Help ze aan de perfecte jurk voor de opening van de Parijse modeweek in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Anna Makeover
  Spelen
  Anna Makeover
  131 keer gespeeld

  O, nee! Anna's gezicht zit onder de puistjes. Kun jij naar het kasteel gaan om haar puistjes weg te halen in dit make-overspel voor meisjes?

 • MovieStar
  Spelen
  MovieStar
  131 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een filmster te worden?

 • Ho-Pin Tung Racer
  Spelen
  Ho-Pin Tung Racer
  130 keer gespeeld

  Race met de populaire Chinese GP2 coureur in 7 cups en ontwerp je eigen circuit!

 • Op de rode loper
  Spelen
  Op de rode loper
  121 keer gespeeld

  Deze twee modebewuste vrienden zijn altijd goed voorbereid op hun aanwezigheid op de rode loper, behalve vanavond. In dit aankleedspel moet jij ze helpen om snel een mooie outfit te vinden voordat hun avond uitloopt op een complete chaos!