Trolgezicht Missie Spellen

 • Troll Face Quest: Horror 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Horror 2
  2223 keer gespeeld

  De wereldberoemde grappenmaker en zijn vrienden komen weer in actie in Troll Face Horror 2. Doe mee met Troll Face terwijl hij de draak steekt met een nieuwe reeks horrorfilms en tv-series. 

  Dit grappige horrorspel is echt hilarisch. Kun jij de puzzels oplossen waarin je lugubere monsters, angstaanjagende tweelingen en een doodenge douche tegenkomt? Net als bij de andere Troll Face Quest-spellen is er maar één manier om elk niveau uit te spelen en het is nooit makkelijk! 

  Troll Face Quest: Horror en  Five Nights at Freddy's zijn twee andere online spellen zoals deze die je misschien ook leuk vindt. Als je niet van horror houdt, kun je Troll Face Quest: TV Shows eens proberen. 

  Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om te zoeken naar oplossingen voor de puzzels.
  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om een mogelijke oplossing te selecteren. 

  Over de spelontwikkelaar

  Troll Face Horror 2 is ontwikkeld door Azerion, een Nederlandse spelontwikkelaar.

  Speel op je mobiele apparaat 

  Apple App Store en Google Play.

 • Troll Face Quest: Horror
  Spelen
  Troll Face Quest: Horror
  3448 keer gespeeld

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  16709 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Trollface Quest: USA Adventure
  Spelen
  Trollface Quest: USA Adventure
  613 keer gespeeld

  Hoog tijd voor Trollface om de weg op te gaan! Sluit je bij hem en zijn grappenmakende vrienden aan en reis door heel Amerika reizen in Trollface Quest: USA Adventure.

  Hun hilarische roadtrip leidt ze naar iconische plekken rond het hele land in dit richt-en-klikspelletje. Ze zullen onderweg op heel wat verrassingen en ontberingen stuiten. En zowel beroemde sterren als onverschrokken superhelden tegenkomen. Ze komen misschien zelfs wel een bepaalde commandant tegen die zijn handen net op een supergeheim speeltje heeft weten te leggen! Kun jij de puzzels in elk lastige level oplossen? 

  Op zoek naar nog meer hilarische Trollface Quest games? Bereid je dan voor op heel wat LOL met Trollface Quest: Horror en Trollface Quest 1.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om aanwijzingen te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om een item te kiezen waarmee je een puzzel op kunt lossen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Trollface Quest: USA Adventure is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf.

  Speel op je mobiel 

  Apple App Store  en  Google Play.

 • Troll Face Quest: videomemes en tv-shows: deel 2
  Spelen
  Troll Face Quest: videomemes en tv-shows: deel 2
  2271 keer gespeeld

  Troll Face Quest en zijn bende beruchte pranksters zijn terug! Dit keer zetten ze opnieuw een hele reeks wereldberoemde tv-shows en videomemes voor joker. Kan jij alle knotsgekke levels uitspelen die ze in deze puzzelgame hebben gemaakt? Maak ook kennis met een dappere FBI-detective, de bemanning van een ruimteschip en zelfs een magische pony!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  32452 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

  Troll Face Quest: TV Shows is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Trollface Quest: USA 2
  Spelen
  Trollface Quest: USA 2
  703 keer gespeeld

  Het is tijd voor een fantastische nieuwe roadtrip door Amerika! Sluit je aan bij 's werelds beroemdste grappenmaker en zijn vrienden in Trollface Quest: USA 2.

  Op wie zal Trollface het dit keer voorzien hebben als hij terugkeert naar het land van de vrijheid? Je weet maar nooit wie zijn volgende slachtoffer wordt in dit grappige richt- en klikspelletje. Misschien wel voormalige presidenten, beroemdheden, of zelfs het Vrijheidsbeeld! 

  Dol op de grappen en grollen in Trollface Quest-spelletjes? Probeer dan ook eens het originele Trollface Quest: USA Adventure samen met Trollface Quest: Horror 2

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om aanwijzingen en oplossingen in elk scenario te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te kiezen.

   

 • Trollface Quest 2
  Spelen
  Trollface Quest 2
  2208 keer gespeeld

  Wakker de trol in jezelf aan...in dit spel draait het alleen maar om de lol.

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  4138 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Trol op avontuur
  Spelen
  Trol op avontuur
  567 keer gespeeld

  Deze trol gaat op avontuur. Zou hij tijdens zijn reis nog echte trollen tegenkomen?

 • Trolgezicht missie 5: WK 2014
  Spelen
  Trolgezicht missie 5: WK 2014
  470 keer gespeeld

  Wat nou WK-voetbal? De strijd om de trollenbeker is veel spannender! Ben jij gemeen genoeg om hem te winnen?

 • Trolgezicht missie 3
  Spelen
  Trolgezicht missie 3
  765 keer gespeeld

  Onze favoriete trol is terug! Kraak deze pittige puzzels en laat je niet trollen!

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  9520 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  14003 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Trol lanceren 2: toilet
  Spelen
  Trol lanceren 2: toilet
  795 keer gespeeld

  Onze favoriete trol heeft een vliegend toilet op de kop getikt. Hoe ver kan hij er mee komen? Dat hangt helemaal van jou af...

 • Trolgezicht missie: sport
  Spelen
  Trolgezicht missie: sport
  3045 keer gespeeld

  Deze trol neemt sporten erg serieus. Kun jij hem helpen met het trainen van zijn vriend?

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spelen
  Troll Face Quest Internet Memes
  14147 keer gespeeld

  Geef de internetmemes een koekje van eigen deeg in dit hilarische avontuur!

  Troll Face Quest: Internet Memes is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Trolgezicht missie 4: winterspelen
  Spelen
  Trolgezicht missie 4: winterspelen
  3665 keer gespeeld

  Onze favoriete internettrol gaat naar het grootste sportevenement ter wereld. Ga je mee?

 • Troll Face Quest Video Games Halloween
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games Halloween
  1843 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op de meest onmogelijke situaties terwijl je de meest populaire personages uit videospelletjes trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol met lekkere snoepjes en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab vol portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek geworden, of ben jij gewoon maf? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.

 • Trollface Quest 13
  Spelen
  Trollface Quest 13
  2489 keer gespeeld

 • Troll Face Quest Video Games
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games
  11474 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op onmogelijke situaties terwijl je de populairste videospelfiguren ooit trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol lekkernijen en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab met portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek, of ben jij het? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.

 • Trollface-verdediging
  Spelen
  Trollface-verdediging
  21 keer gespeeld

  Forever Alone Guy wordt lastiggevallen door Trollface. Alleen jij kunt hem tegenhouden!

 • Trollface Clicker
  Spelen
  Trollface Clicker
  181 keer gespeeld

  Meer Trollface Quest-spelletjes Hou je ervan om getrolld te worden of anderen te trollen? Dan is dit spel perfect voor jou! Klik zo vaak mogelijk op het lelijke Trolgezicht en ontwikkel je trollenleger! Alle Trolgezicht missie-gezichten zijn er bij om je gezelschap te houden tijdens je trol klik-avonturen!