Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Sea Monster Mahjong

Sea Monster Mahjong is een puzzelspelletje met allerlei bizarre, echte en ook een aantal fictieve wezens uit de diepzee. Lukt het je om alle 48 levels van deze mahjong puzzel uit te spelen?

Hoe speel je Sea Monster Mahjong?

Zoek de stenen met gelijke plaatjes van zeedieren bij elkaar. Voeg ze samen om ze van het bord te spelen. Het doel is om uiteindelijk alle stenen te verwijderen. Je hebt een beperkte hoeveelheid tijd om de levels te voltooien. De timer met de resterende tijd zie je in de linkerbovenhoek van het scherm.

Je kunt alleen de stenen oppakken die de bovenste laag van elke stapel vormen. Ze mogen ook niet door andere stenen worden ingesloten, en moeten aan ten minste de linker- of rechterkant vrij liggen. Speelbare stenen zijn lichter gekleurd, zodat je ze makkelijker herkent.

Er leven allerlei bizarre wezens in de diepzee, waar geen zonlicht doordringt. Veel van de vreemde zeemonsters die je hier ziet afgebeeld bestaan echt, hoewel sommige - een krab met een schelp in de vorm van een schedel bijvoorbeeld - fantasiedieren zijn.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis
  • Klik op de stenen om ze uit te kiezen
  • Selecteer twee gelijke stenen achter elkaar om ze weg te spelen

Speel meer gratis spelletjes zoals Sea Monster Mahjong

Als je deze mahjong-puzzel leuk vindt, probeer dan ook eens een van de andere games uit onze verzameling online mahjong spelletjes. Hier vind je tevens ook verschillende mahjong connect spellen. Neem voor andere leuke variaties op het tile-matching genre ook een kijkje in ons complete overzicht van puzzelspellen. Probeer bijvoorbeeld de populaire puzzel Treasures of the Mystic Sea.

Wie is de maker van Sea Monster Mahjong?

Sea Monster Mahjong is gemaakt door Lof Games.

Wanneer werd Sea Monster Mahjong voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 19 januari 2024.