Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Paper Fighter 3D

Paper Fighter 3D is een vechtspelletje boordevol actie met in de hoofdrol twee slungelige stokfiguurtjes. Dit is een lokale multiplayer game voor twee spelers. Dat wil zeggen dat je het toetsenbord kunt delen met een van je vrienden om je vechtsport vaardigheden tegen elkaar te testen. Speel je liever alleen, dan kan dat ook. In dat geval probeer je een AI-tegenstander te verslaan.

Hoe speel je Paper Fighter 3D?

Tik in het hoofdmenu van dit stickman-spelletje op de 1P- of 2P-knop om te kiezen of je alleen of met een van je vrienden wilt spelen. De spel bediening voor beide spelers vind je hieronder, maar je kunt ook op de paarse knop tikken om het spel te pauzeren en alle knoppen nog eens te bekijken.

Als je op de spelmodus tikt, ga je meteen door naar de arena. Val je tegenstander aan totdat hun gezondheidsbalk - die zie je voor beide spelers bovenaan het scherm staan - leeg is. De speler die als laatste overgeblijft wint de wedstrijd.

Paper Fighter 3D is een hypercasual spelletje met één level, dus aan het einde van het gevecht kun je ervoor kiezen om opnieuw te spelen of om naar het hoofdmenu te gaan. 

Speciale aanval: Sonic Shoot

Er is een speciale aanval die aan het begin van het spel nog niet beschikbaar is. Deze aanval moet je eerst vrijspelen door een advertentie te bekijken via het hoofdmenu. De aanval heet Sonic Shoot en je kunt hem activeren door op R (Speler 1) of O (Speler 2) te drukken zodra je deze move hebt ontgrendeld.

Spel Bediening

Speler 1

 • A/D = Ga naar links/rechts
 • W = Spring
 • F = Slaan
 • G = Trappen
 • R = Speciale aanval

Speler 2

 • Pijltjes links/rechts = Ga naar links/rechts
 • Pijl omhoog = Springen
 • K = Slaan
 • L = Trappen
 • O = Speciale aanval

Soortgelijke spellen

Als je deze stickman-vechtgame leuk vindt, bekijk dan ook eens deze games uit onze catalogus:

 1. Hide and Seek
 2. Vex 6
 3. Wheelie Bike 2
 4. Fire vs Water Fights

Wie is de maker van Paper Fighter 3D?

Paper Fighter 3D is gemaakt door RHM Interactive.