Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Paint House

Je kunt werkelijk een hele stad ontwerpen in Paint House. In dit schattige simulatiespelletje moet je echter eerst een kwast pakken.

Er zijn veel gebouwen om te schilderen in dit unieke puzzelspelletje. Zorg ervoor dat je elke muur aan de buitenkant bedekt met levendige kleuren verf, maar let op! Je moet bepaalde voorwerpen zoals schoorstenen vermijden. Als je klaar bent, mag je beslissen waar ze in je nieuwe stad moeten worden geplaatst.

Hoe speel je Paint House?

Er is veel werk aan de winkel in Paint House. Naast het schilderen van huizen, moet je ook kiezen waar je ze wilt plaatsen in dit simulatiespelletje. Er zijn ook een heleboel coole decoraties en andere items die je tussen projecten in kunt ontgrendelen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om huizen te schilderen, te beslissen waar je gebouwen wilt plaatsen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens.

  1. Paint Hit
  2. 3D Color by Number
  3. Poly Art 3D
  4. Love Pins

Wie is de maker?

Paint House is gemaakt door 2Play.