Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Match Shapes

Hoe lang weet jij alles samen te voegen in Match Shapes? Koppel en combineer de vormen in dit uitdagende 3-op-een-rij-spelletje.

Je moet de vormen naar het bord verplaatsen tijdens elke zet in dit puzzelspelletje. Heb jij genoeg ruimte om alles in te passen? Wanneer drie identieke vormen naast elkaar staan, smelten ze samen en worden ze één nieuw ontwerp. Ontdek hoe lang je kunt blijven spelen terwijl je verschillende doelen in elk level probeert te bereiken.

Hoe speel je Match Shapes?

Match Shapes is een intrigerend behendigheidsspelletje. Verplaats de vormen naar het bord en probeer ze op basis van hun ontwerpen bij elkaar te zoeken. Wanneer drie identieke vormen naast elkaar staan, smelten ze samen en worden ze één nieuw ontwerp. Hierdoor komt er ook extra ruimte op het bord vrij.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de vormen te draaien.
  • GEBRUIK DE MUIS om ze naar het bord te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Dol op dit soort gratis online spelletjes? Probeer dan deze geweldige titels eens! 

  1. 3D Tangram
  2. Classic Nonogram
  3. Bubble Fight IO
  4. WordSeeker

Wie is de maker?

Match Shapes is gemaakt door 2Play.