Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Gold Mine

Het is tijd om te kijken of je rijk kunt worden in Gold Mine! Ga mee met een onverschrokken mijnwerker terwijl hij op zoek gaat naar schatten in dit drie-op-een-rijpuzzelspelletje.

Deze mijnwerker heeft net een tunnel ontdekt vol kostbare juwelen, oud aardewerk, edelstenen en goud. Er is echter één probleem. De tunnel stort in! Help hem zijn houweel als een boemerang te gebruiken om zoveel mogelijk kostbare voorwerpen te verzamelen in dit snelle combinatiespelletje.

Hoe speel je Gold Mine?

In dit puzzelspelletje sluit je je aan bij een dappere mijnwerker terwijl hij zoveel mogelijk kostbare voorwerpen probeert te pakken in een instortende tunnel. Hij zal zijn houweel moeten gebruiken om twee of meer identieke vierkanten te vernietigen in de stapel puin die snel op hem afkomt. Als de stapel hem raakt, is het game over!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om het houweel te richten.
  • KLIK MET LINKS om het te gooien.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar unieke en uitdagende online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Bubble Game 3: Deluxe
  2. Ninja Miner 2
  3. Paint House
  4. Conduct This!

Wie is de maker?

Gold Mine is gemaakt door Famobi.