Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

High Pizza

Er staan heel wat hongerige mensen op je te wachten in High Pizza. Kun jij hun rammelende magen vullen in dit hardloopspelletje?

Grijp stapels pizza's terwijl je over een hindernisbaan rent vol draaiende barrières en hellingen in dit hilarische actiespelletje. Pas op voor de vergiftigde pizza's terwijl je de finish probeert te bereiken waar een groep eters op je wacht.

Hoe speel je High Pizza?

Kijk of je genoeg pizza's kunt krijgen voor een groep hongerige gasten in elk uitdagende level van dit vaardigheidspelletje. Vermijd onderweg vergiftigde pizza's en andere gevaren. Als je ergens tegenaan botst, vermindert dit het aantal pizza's in je stapels.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN GEBRUIK DE MUIS om je personage door elk level te leiden.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens. 

  1. Mouth Shift 3D
  2. Run of Life 3D
  3. Fruit Ninja
  4. Yummy Taco

Wie is de maker?

High Pizza is gemaakt door YAD.