Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Helicopter Escape

Kies het luchtruim in Helicopter Escape! Er is een groep gijzelaars die afhankelijk is van jou om ze te redden in dit 3D-schietspelletje.

Een groep buitenaardse wezens en terroristen heeft de handen ineengeslagen om heel wat problemen te veroorzaken in een reeks kantoorgebouwen in het zakendistrict van een grote metropool. Nu is het aan jou om hun gijzelaars te bevrijden in dit actiespelletje.

Richt zorgvuldig en schakel ze zo snel mogelijk uit terwijl de gijzelaars over de daken racen om bij je helikopter te komen. Je verdient tijdens elke missie geld waarmee je verschillende wapens, outfits en nog een paar helikopters kunt kopen!

Hoe speel je Helicopter Escape? 

Een groep gijzelaars probeert te ontsnappen aan hun ontvoerders in dit intense richt- en schietspelletje. Gebruik je wapens om ze af te weren totdat de gijzelaars bij je helikopter zijn.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer geweldige online spelletjes proberen? Check dan deze! 

  1. Going Balls
  2. Conduct THIS
  3. Pixel Bubbleman.io
  4. Stick War: Infinity Duel

Wie is de maker?

Helicopter Escape is gemaakt door 2Play.