Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Fruit Pop

Mix en match de groenten en vruchten in Fruit Pop! Kun jij je tegenstanders verslaan in dit uitdagende match-3 multiplayer spel?

In dit match-3 spelletje moet je de identieke vruchten zo snel mogelijk in groepen van drie of meer plaatsen. Probeer tijdens elke uitdagende ronde meer punten te scoren dan je tegenstander. Je hebt maar een beperkt aantal zetten, maar gelukkig kun je onderweg allerlei nuttige boosters verdienen om je sneller vooruit te helpen.

Hoe speel je Fruit Pop?

Combineer het fruit om meer punten te verdienen dan je tegenstander en win elke ronde van dit online match-3 spelletje. Zet de gelijke stukken fruit in rijtjes van drie of meer om ze van het bord te spelen. Maar wees wel voorzichtig! Je hebt maar een beperkt aantal zetten. Maak er slim gebruik van en veroorzaak kettingreacties en cascades om zo veel mogelijk punten te scoren.

Spelbesturing

  • GEBRUIK DE MUIS om de gelijke vruchten in groepen van drie of meer te sorteren

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar leuke online spelletjes die je hierna kunt proberen:

  1. Garden Tales 2
  2. Fish Story
  3. Heroes of Match 3
  4. Back to Candyland 4: Lollipop Garden

Wie is de maker van Fruit Pop?

Fruit Pop is gemaakt door Tweensoft.