Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Forest Match 3 Online

Ontdek een gloednieuwe saga-kaart in dit derde deel van de populaire match-3-serie Forest Match. Start in het dorp en baan je een weg door de betoverende bossen om bessen, noten en andere items te vinden.

Hoe speel je Forest Match 3?

Maak rijen van drie of meer identieke items om ze te verzamelen. Elk level heeft een ander doel om te behalen. Je kunt deze taken altijd bovenaan het scherm terugvinden tijdens de levels. Maak snelle matches en zorg dat de items goed vallen om extra punten te verdienen. Rijtjes met meer dan drie voorwerpen veranderen in bommen waarmee je verschillende ingrediënten tegelijkertijd van het bord kunt spelen.

Klik of swipe twee icoontjes die naast elkaar liggen om ze van plaats te laten wisselen.

Meer spelletjes zoals Forest Match 3

Zoek je nog meer kleurrijke match-spellen zoals deze? Kijk dan vooral even op onze uitgebreide match-3-pagina!

We hebben daarnaast nog een grote selectie van games van dezelfde ontwikkelaar. Bekijk onze Softgames-pagina voor meer gratis match-, puzzel-, en bubbelspellen.

Wie heeft Forest Match 3 Online ontwikkeld?

Dit gratis forest match spel is gemaakt door Softgames.

Wanneer is Forest Match 3 uitgebracht?

Deze thematische match-puzzel is uitgekomen in november 2023.