Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Eco Inc. Save the Earth Planet

Een strijd om de wereldwijde klimaatverandering een halt toe te roepen, staat op het punt van beginnen in Eco Inc. Save the Earth Planet. Kun jij de wereld beschermen in dit milieuspelletje?

De planeet wordt bedreigd door alles, van bosbranden tot stropers. Nu is het tijd om terug te slaan in dit simulatiespelletje. Je krijgt de leiding over een eco-organisatie, die zich toelegt op het lanceren van natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld.

Werk aan het behoud van leefgebieden voor dieren in het wild, van Noord-Amerika tot Australië, terwijl je de stijgingen van de regionale temperaturen volgt, ontbossing in de gaten houdt en nog veel meer. Er is van alles te doen, dus stroop je mouwen op en ga aan de slag. Moeder Aarde heeft jouw hulp hard nodig!

Hoe speel je Eco. Inc. Save the Earth Planet?

Eco Inc. Save the Earth Planet is een leuk en uitdagend educatief spelletje. Leid een invloedrijke eco-organisatie terwijl je toezicht houdt op land- en zeeprojecten over de hele wereld.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om projecten te starten, toegang te krijgen tot gegevens en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar managementspelletjes die je organisatorische vaardigheden echt op de proef stellen! 

  1. God Simulator
  2. Ducklings.io
  3. Happy Village
  4. The Final Earth 2

Wie is de maker?

Eco. Inc. Save the Earth Planet is gemaakt door GameFirst.