Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dangerous Roads

Spring achter het stuur van een heel vreemd voertuig in Dangerous Roads. Hoe lang blijf jij in beweging in dit grappige online spelletje?

In dit racespelletje bestuur je een auto in de vorm van een hotdog. Dat is nog maar het begin van de uitdagingen die op je wachten! Het is niet de beste dag voor dit alles. Het wordt namelijk echt regenachtig en winderig weer. O, en de wegen die je gebruikt, zweven hoog in de lucht en ze hebben geen veiligheidsbarrières. Succes daarboven!

Hoe speel je Dangerous Roads?

Dangerous Roads is een intense en ietwat ongebruikelijke racespelletje. Vermijd de randen van de wegen terwijl je regen, wind, zeer gladde plassen en af en toe een bliksemschicht trotseert!

Spelbediening

  • DRUK OP DE PIJL-LINKS EN -RECHTS OF OP A EN D om naar links of rechts te rijden.

Soortgelijke spelletjes

Als je van echte gekke online spelletjes houdt, zijn er hier nog een paar!

  1. Lick 'Em All
  2. Drunken Boxing: Ultimate
  3. Mr. Bullet 2 Online
  4. Impostor

Wie is de maker?

Dangerous Roads is gemaakt door MarketJS.