Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Charge Now

De batterij van een smartphone volledig geladen houden kan soms best irritant zijn. Kun jij uitvogelen hoe je deze moet opladen in Charge Now?

Het is een leuk en uitdagend inzichtspelletje. Je moet verschillende manieren vinden om niet alleen telefoons aan te sluiten, maar ook laptops, monitors en zelfs robotstofzuigers om ze op te laden of aan te zetten. Gebruik voorwerpen als föhns om toegang te krijgen tot stopcontacten en zonneladers. Je moet zelfs een paar automatische poorten activeren om het pad voor je kabels vrij te maken.

Hoe speel je Charge Now?

Charge Now is een uniek online puzzelspelletje. Probeer elk elektronisch apparaat aan te sluiten om ze op te laden of aan te zetten.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om toegang te krijgen tot de laders en stopcontacten.
  • KLIK MET LINKS om de verschillende items te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag vaardigheidsspelletjes? Probeer dan deze vier eens!

  1. Electro
  2. Water Flow 3D
  3. Buca
  4. Whack the Phone

Wie is de maker?

Charge Now is gemaakt door BPTop.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!