Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

zBall4 Halloween

Maak je klaar om op te stijgen in zBall 4: Halloween. Deze heks heeft een lange nacht voor de boeg in dit griezelige en uitdagende online spelletje.

Ze is vastbesloten om zo ver mogelijk te komen in dit retro behendigheidsspelletje dat geweldig is voor Halloween of wanneer je je spelvaardigheden een serieuze en enigszins enge training wilt geven. Het is de nieuwste toevoeging aan de populaire zBall-serie. Hoe lang kun jij haar over het pad laten vliegen? Als de heks ook maar één fout maakt, wordt ze een permanente bewoner van de dichtstbijzijnde begraafplaats!

Hoe speel je zBall 4: Halloween?

zBall 4: Halloween is een intens actiespelletje. Probeer de heks zo lang mogelijk in beweging te houden. Als ze van het pad vliegt, is het over en uit!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de heks naar links of naar rechts te laten gaan.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer coole online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Troll Face Quest: Horror
  2. Tripeaks Halloween
  3. Monster Match
  4. Idle Arks: Sail and Build

Wie is de maker?

zBall 4: Halloween is gemaakt door Wanted 5 Games.