Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Tall Man Run

Hoe ver kun jij rennen in Tall Man Run? Probeer tot het einde van alle hindernisbanen te komen in dit renspelletje en zorg dat je stickman niet uit elkaar valt.

Ren op de finish af in dit 3D stickman spelletje. Onderweg kun je een aantal power-ups verzamelen als je door de blauwe poorten rent. Zo kun je hem langer maken door zijn lijf op te rekken, en ook kun je hem breder maken door zijn lijf als een ballonfiguurtje op te pompen. Verzamel edelstenen en probeer de finish ongedeerd te bereiken.

Hoe speel je Tall Man Run?

In dit behendigheidsspelletje moet je met je stickman paarse diamantjes pakken op de hindernisbaan. Sprint door alle blauwe poortjes om hem groter en breder te maken. De rode poortjes moet je juist ontwijken, want die maken hem korter en dunner. Wordt hij te klein en dun, dan raakt hij zo verzwakt dat zijn bolle hoofd te zwaar voor zijn lichaam wordt en hij helemaal instort.

Door tegen de hekken en andere hindernissen op te lopen zal hij ook krimpen. Ren er tussendoor of stap op de rondjes met pijlen om eroverheen te springen. De edelsteentjes die je onderweg op weet te rapen kun je gebruiken om je stickman vanaf de start al langer en breder te maken. Ook spaar je tijdens het rennen voor leuke accessoires en nieuwe skins.

Aan het einde van ieder level moet je door een serie hekken heen breken. Als je groot genoeg bent lukt dat, en kun je het gevecht aan gaan met de reus die aan het einde van de baan op je staat te wachten.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om je stickman over de baan te laten rennen en naar links or rechts te sturen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze populaire online spelletjes uit onze collectie:

  1. Hammer Master
  2. Rail Slide
  3. Airport Rush
  4. Stickman Hook

Wie is de maker van Tall Man Run?

Tall Man Run is gemaakt door 2Play.