Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire Mahjong Classic 2

Kun jij elk level van dit mahjong solitaire spelletje winnen? Test je vaardigheden en speel deze zen-puzzels met klassieke motieven en nieuwe levels. Solitaire Mahjong Classic 2 is gebaseerd op het klassieke Chinese spel mahjong, dat zijn oorsprong al in de 19e eeuw vindt. 

Deze online solitaire-versie van het spel biedt meer dan 135 puzzels om uit te spelen. Nieuw in deze editie zijn de power-ups Torch en Undo. Daarnaast heeft het spel ook twee gloednieuwe looks voor de stenen.

Hoe speel je Solitaire Mahjong Classic 2?

Bij Solitaire Mahjong is het de bedoeling dat je het hele speelveld leeg speelt door twee identieke stenen aan elkaar te koppelen. Elke juiste match levert je honderd punten op. Om een gelijk paar stenen te elimineren, kun je de twee icoontjes een voor een aanklikken. Let er wel op dat je alleen stenen kunt selecteren die niet bedekt zijn, en die minstens één horizontale zijde vrij hebben.

Het spel start met een korte tutorial waarin je even wat uitleg over de gameplay en de power-ups te zien krijgt. Je kunt deze tutorial altijd opnieuw bekijken door naar het menu linksboven te navigeren.

Gebruik je muis of touchscreen om dit mahjongspel te spelen.

Wie heeft Solitaire Mahjong Classic 2 ontwikkeld?

Dit spel is gemaakt door Softgames.

Meer games die lijken op Solitaire Mahjong Classic 2?

We hebben nog meer puzzel-, merge- en matchgames van dezelfde ontwikkelaar. Je kunt ze vinden op onze Softgames-pagina. Als je andere mahjong-games zoekt, kun je ook eens onze mahjongcollectie bekijken.

Wanneer is Solitaire Mahjong Classic 2 uitgebracht?

Dit mahjongspel is uitgekomen in september 2023.