Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Impostor: Archer War

Keer terug naar de kosmos in Impostor: Archer War! Weet jij een reeks epische duels in dit scifispelletje te overleven?

Werk samen met een onverschrokken boogschutter terwijl hij al zijn vijanden probeert te verslaan op dit ruimteschip. De enige wapens aan boord lijken ouderwetse bogen te zijn, maar er liggen genoeg futuristische pijlen! Val zijn tegenstanders aan met pijlen die kunnen exploderen, maak miniatuurheuvels en meer in deze spannende aflevering van de populaire Impostor-serie!

Hoe speel je Impostor: Archer War?

Gebruik een boog om een aantal vijanden uit te schakelen in dit actiespelletje. Zorg ervoor dat je tijdens elk duel je gezondheidsmeter in de gaten houdt. Er zijn ook munten die je kunt verzamelen om in te ruilen tegen upgrades.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS OP DE KNOPPEN om je boogschutter vooruit en achteruit te laten bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze geweldige online spelletjes!

  1. Impostor: Crazy Shooter
  2. Stickman Archer 2
  3. Bullet League: Robogeddon
  4. Clash of Goblins

Wie is de maker?

Impostor: Archer War is gemaakt door Kiz10.com.