Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Do Dragons Exist?

Do Dragons Exist? is een arcade-spelletje waarin het doel is om allerlei dieren te verzamelen en samen te voegen. Zo evolueren je wezens door totdat je uiteindelijk een mythische draak kunt vrijspelen.

Je begint met een piepklein kikkervisje, dus je zal behoorlijk veel moeten eten om uit te groeien tot een legendarisch reuzendier.

Hoe speel je Do Dragons Exist?

Zwem door het meer met je kikkervisje en verzamel andere kikkervisjes. Ieder kikkervisje dat je aanraakt, zal met je mee gaan zwemmen. Als je er drie hebt, transformeer je tot een nieuw dier.

Blijf kikkervisjes en andere dieren verzamelen die even groot of kleiner zijn dan jij. Zo kun je een steeds grotere groep dieren verzamelen en blijven transformeren. Groei uit tot een goudvis, een grote paling, en nog vele andere beesten.

Vlucht snel weg als je door een groter dier wordt aangevallen, anders verlies je een deel van je groep en kun je zelfs gewond raken en devalueren tot een kleiner dier. Bij een ernstige aanval kun je zelfs helemaal terug krimpen tot een kikkervis! 

Spelbesturing

Gebruik de muis om te zwemmen

Speel games die lijken op Do Dragons Exist?

Voor meer spelletjes waarin je voorwerpen moet verzamelen om te groeien kun jij ook eens het hilarische spel Hole.io proberen. Probeer in dit spel hele steden op te slokken met een groeiend zwart gat.

Je vindt bovendien nog veel meer andere leuke arcade games op onze arcade spelletjes pagina.

Wie is de maker van Do Dragons Exist?

Do Dragons Exist? Is gemaakt door HolaStudio. 

Wanneer werd Do Dragons Exist? voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 2 augustus 2023.