Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

De ruimte in 2!

Je hebt eindelijk de broodnodige financiën ontvangen in Into Space 2. Nu is het tijd om aan de slag te gaan en een spiksplinternieuw ruimtecentrum te bouwen in dit simulatiespelletje.

Helaas zal er weinig geld overblijven voor je volgende grote project. Als je Mars wil bereiken in dit managementspelletje, zul je een aantal proefvluchten moeten organiseren om extra geld binnen te harken.

Gebruik dit geld om de brandstoftank van je raket te verbeteren, de romp van de cockpit te versterken en meer. Kijk uit voor zeppelins, helikopters en andere dingen waar je zeker niet tegenaan wil botsen gedurende elke vlucht!

Hoe speel je Into Space 2?

Jij krijgt de leiding over een nieuw ruimtecentrum in dit avonturenspelletje. Je voornaamste doel is een ruimteraket naar Mars te krijgen, maar dat zal niet makkelijk zijn. Organiseer een aantal proefvluchten om het geld te verdienen dat je nodig hebt om daar te komen.

Spelbediening

  • DRUK OP A OF PIJL-LINKS om naar links te vliegen.
  • DRUK OP D OF PIJL-RECHTS om naar rechts te vliegen.
  • DRUK OP W OF PIJL-OMHOOG om boosters te activeren.
  • DRUK OP S OF PIJL-OMLAAG om de motoren uit te schakelen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens. Ze zijn gewoon niet van deze wereld! 

  1. Frontline
  2. Impostor
  3. Fireboy and Watergirl 5: Elements
  4. Fly THIS

Wie is de maker?

Into Space 2 is gemaakt door IceStone.