• Xcross Madness
  Spelen
  Xcross Madness
  21627 keer gespeeld

  Maak je op voor een bliksemcarrière of een snelle rit op de racebaan in dit 3D-motorracespel. Kies een tam uit en zet je schrap voor een race tegen de computer of spelers van de hele wereld in de multiplayermodus.

 • Basketbalsterren 2019
  Spelen
  Basketbalsterren 2019
  1029 keer gespeeld

  In deze online sportgame speel je zij aan zij naast de grootste sterren uit de basketbalwereld. Speel een vlug potje twee tegen twee of een volledig toernooi. Bereik jij de laatste ronde?

 • Pro tafeltennis
  Spelen
  Pro tafeltennis
  2005 keer gespeeld

  In deze 3D sportgame kan je jouw virtuele tafeltennistalenten laten zien. Begin je weg naar de top met een spannend toernooi of speel een vriendschappelijke match met een van je vrienden.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  14809 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Schaatsheld
  Spelen
  Schaatsheld
  1032 keer gespeeld

  In deze wintersportgame moet je alles uit de kast halen en perfect timen om indruk te maken op de jury! Kan jij tientallen waanzinnige stunts en halsbrekende sprongen uitvoeren terwijl je over de ijsbaan vliegt?

 • Sportscar Grand Prix
  Spelen
  Sportscar Grand Prix
  4597 keer gespeeld

  Heb je zin om even lekker te scheuren? Of ga je voor het kampioenschap? In dit racespel kan het allebei. Pas je wagen aan voordat je naar de start gaat.

 • Groots robottoernooi
  Spelen
  Groots robottoernooi
  565 keer gespeeld

  Dit jumbo-robottoernooi brengt spoedig de hele stad op zijn knieën! Maak je geen zorgen over alle mensen en auto's die langs de gigantische voeten van je robot racen terwijl je de strijd aangaat in dit geweldige vechtspel. Richt je liever op de overwinning en zorg ervoor dat je geen onderdelen verliest voordat je de volgende ronde aangaat.

 • Vrije trap op straat 3D
  Spelen
  Vrije trap op straat 3D
  1341 keer gespeeld

  Hoeveel vrije trappen kan jij succesvol nemen in deze 3D sportgame? Ga meteen naar het stuk asfalt waar een menigte zich al heeft verzameld om je aan te moedigen. Het zijn allemaal enorme voetbalfans en ze hopen dat je de bal keer op keer in het doel zal jagen.

 • Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  46455 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Wereldvoetbal 2
  Spelen
  Wereldvoetbal 2
  932 keer gespeeld

  In deze online sportgame gaat een legendarisch voetbaltoernooi van start en tientallen internationale supersterren zullen de show gaan stelen. Gaat jouw lievelingsteam de finale halen? Dat hangt af van je virtuele talenten op het veld. Probeer goal na goal te scoren en met alle macht die toernooibeker te winnen.

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  1272 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Bowlingclub
  Spelen
  Bowlingclub
  33 keer gespeeld

  Hoeveel strikes haal jij in deze online sportgame? Speel een volledig spel of test je virtuele-bowlingtalenten in een spannende modus met een timer. Maar pas op voor de goot!

 • American Football Kicks
  Spelen
  American Football Kicks
  276 keer gespeeld

  Hoeveel fieldgoals kun jij scoren in dit uitdagende American football-spel? Houd je aandacht erbij om je team naar de overwinning te leiden.

 • Foot Chinko: World Cup
  Spelen
  Foot Chinko: World Cup
  1289 keer gespeeld

  Een spannend voetbaltoernooi staat op het punt om af te trappen! Maar dit is geen normaal toernooi! In deze wilde game die sport met pachinko combineert kan je vette power-ups kopen om de keeper van je tegenstander te bevriezen, de spelers van het andere team af te maken en nog veel meer! Kies je favoriete team en maak het veld onveilig!

 • Freefall Tournament
  Spelen
  Freefall Tournament
  1286 keer gespeeld

  Neem jij het in dit 3D-multiplayer actiespel op tegen een moordenaar, verkenner of andere interstellaire strijder? Controleer je wapen voordat je de strijd aangaat tegen spelers uit de hele wereld en verder!

 • Poppenvoetbal
  Spelen
  Poppenvoetbal
  14914 keer gespeeld

  Kun jij aan de touwtjes trekken van dit minuscule voetbalteam?

 • Cricket CPL-toernooi
  Spelen
  Cricket CPL-toernooi
  184 keer gespeeld

  De finale gaat bijna van start! Kan jij jouw cricketteam naar de overwinning leiden in deze 3D sportgame? Probeer de beste teams van de Caraïben te verslaan terwijl je je een weg baant naar de top van de ranglijsten.

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  18480 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Freefall-toernooi
  Spelen
  Freefall-toernooi
  1047 keer gespeeld

  Trek je pak aan, grijp een wapen en kijk hoe lang je het kunt volhouden in deze epische gevechtsarena.

 • Combat Tournament Legends
  Spelen
  Combat Tournament Legends
  194 keer gespeeld

  Your a true legend in combat! Show your skills in the arena! Oh it includes stick figures :)

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  10419 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Football Heads: 2014-15 Champions League
  Spelen
  Football Heads: 2014-15 Champions League
  3515 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en win de Champions League door zo veel mogelijk doelpunten te maken.

 • Avonturenrijders bergop
  Spelen
  Avonturenrijders bergop
  799 keer gespeeld

  Op de tropische eilanden van deze racegame staat je een reeks epic avonturen en wedstrijden te wachten. Spring in een van deze knotsgekke voertuigen en ga direct naar de startlijn. Je volgende race gaat bijna van start!

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  864 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Pooltoernooi
  Spelen
  Pooltoernooi
  1085 keer gespeeld

  Pak je keu, reis door Europa en neem het op tegen de beste spelers van het continent.

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  6107 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Puppet Soccer Zoo
  Spelen
  Puppet Soccer Zoo
  1837 keer gespeeld

  Leeuwen, tijgers en beren! Het zijn allemaal poppen en ze zijn klaar om doelpunt na doelpunt te scoren. Wie komt er als winnaar uit de bus? Dat hangt allemaal af van jouw voetbalvaardigheden.

 • Euro Football Kick 2016
  Spelen
  Euro Football Kick 2016
  1069 keer gespeeld

  Toer de wereld rond en speel tegen enkele van de beste voetbalteams uit de voetbalgeschiedenis! Selecteer het team waarmee je wilt spelen in Euro Football Kick 2016, maar let op, de teams waartegen je moet spelen zullen steeds sterker zijn!

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  354 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Basketbal.io
  Spelen
  Basketbal.io
  453 keer gespeeld

  Is dit een knokspel of basketbalspel? Daar kom je maar op één manier achter! Vlieg langs je tegenstanders of geef ze een enorme opdonder in dit epic basketbal- en io-spel. Bereikt jouw team als eerste een van de korven van dit stadsbasketbalveld? Dunk je een weg naar de overwinning en laat het andere team zien wie de baas is.

 • Football Headz Cup 2
  Spelen
  Football Headz Cup 2
  896 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het grappigste voetbaltoernooi ooit? Kies je favoriete team en ga het veld op in dit leuke sportspel. Kun jij je team naar de overwinning leiden?

 • Voetchinko
  Spelen
  Voetchinko
  7599 keer gespeeld

  Vul je prijzenkast tijdens dit waanzinnige toernooi waarin pachinko met voetbal wordt gecombineerd.

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  1501 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • Worstelen voor 2 spelers
  Spelen
  Worstelen voor 2 spelers
  200 keer gespeeld

  In deze sportgame kunnen twee spelers de ring binnenstappen en worstelen, maar in je eentje is het ook hartstikke leuk. Kan jij je tegenstanders tegen de grond werken voordat ze je plat op de mat krijgen?

 • Ragdoll Runner
  Spelen
  Ragdoll Runner
  691 keer gespeeld

  Deze atleten mogen dan een beetje onhandig zijn, maar ze gaan wel voor goud! Strijd tegen de computer, je vrienden of spelers over de hele wereld in dit malle ragdoll-spel. Kun je de jouwe over de eindlijn krijgen voordat hij dubbelklapt?

 • Football League
  Spelen
  Football League
  405 keer gespeeld

  Neem het op tegen een stel maffe voetballers tijdens een vriendschappelijke wedstrijd of sporttoernooi. Of probeer het langer vol te houden dan je tegenstanders in de survivalmodus van dit doldwaze online spel.