Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Skates Sky Roller

Red jij het tot de finish in Skates Sky Roller? Kijk of je je een weg naar de overwinning kunt rollen in dit leuke en uitdagende 3D-skateboardspelletje.

Je rijdt niet op slechts één skateboard. Je springt eigenlijk van de een op de andere in dit racespelletje. Ontwijk verschillende hindernissen en gaten terwijl je in elk level de finish probeert te bereiken. Er zijn ook boosters en nog coolere skateboards die je onderweg kunt verzamelen.

Hoe speel je Skates Sky Roller?

Kom jij door alle levels in dit behendigheidsspelletje? Verzamel veel skateboards terwijl je probeert over barrières en andere obstakels te komen. Als je tegen eentje aan botst, verlies je minstens een paar skateboards. Als je skateboards op zijn, moet je opnieuw beginnen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de skateboards naar links of rechts te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar leuke online spelletjes.

  1. Fun Escape 3D
  2. Extreme Cycling
  3. Wonderful High Heels 3D
  4. Yummy Tales 2

Wie is de maker?

Skates Sky Roller is gemaakt door YAD.