Enge Spelletjes

 • Five Nights at Freddy's
  Spelen
  Five Nights at Freddy's
  14147 keer gespeeld
 • Moord
  Spelen
  Moord
  12791 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • Eng doolhof
  Spelen
  Eng doolhof
  9938 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  9031 keer gespeeld

  Het kwaad ligt weer op de loer in dit griezelige online spel. Ben jij dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan in het gevaarlijke gangenstelsel onder de pizzeria? Stap dan in de lift en neem het op tegen de recalcitrante robots.

 • Freddy's ontsnappingshuis
  Spelen
  Freddy's ontsnappingshuis
  7896 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij overleven in dit gevaarlijke huis vol fabelachtige griezels? Doe je best om de vele enge dingen in dit spannende actiespel te vermijden. En laten we hopen dat de batterij van je zaklamp niet opraakt!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  6057 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  4600 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  4446 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Haunted House
  Spelen
  Haunted House
  4351 keer gespeeld

  Je bent gevangen in een spookhuis. Zoek items en los de puzzels op.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  4060 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelen
  FNAF - Sister Location Nights 2
  3871 keer gespeeld

  Het loopt nu wel heel erg uit de hand! De veiligheidsinstallatie heeft de geest gegeven, de lichten zijn uit en niemand weet wat er door de gangen zwerft. Hoe lang hou jij het uit in dit huiveringwekkende online spel?

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  3317 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  2867 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelen
  FNAF: Sister Location Custom Night
  2865 keer gespeeld

  Stel een angstaanjagende avond samen in deze griezelige pizzeria. Experimenteer met de dodelijke robots voordat je je in de actie stort in dit online spel.

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spelen
  FNAF - Sister Location Custom
  2735 keer gespeeld

  In deze versie van de populaire en super enge videospellenserie kun je de schrikmomenten op maat afstellen. Hoe lang hou jij het uit wanneer je de strijd aangaat met deze bloeddorstige robots?

 • Dodelijke ontsnapping
  Spelen
  Dodelijke ontsnapping
  2542 keer gespeeld

  Je bent in de kelder van een moordenaar beland! Kun jij de puzzels oplossen en ontsnappen voordat hij terugkomt?

 • Clown Nights
  Spelen
  Clown Nights
  2414 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

 • Het verlaten huis
  Spelen
  Het verlaten huis
  2183 keer gespeeld

  Je bent opgesloten in een spookhuis! Kun jij de voorwerpen verzamelen en de puzzels oplossen?

 • Five Nights at Candy's
  Spelen
  Five Nights at Candy's
  1883 keer gespeeld

  Deze hamburgertent heeft de laatste tijd wat problemen met zijn robots, maar dat is niets om je zorgen over te maken, toch? Zet je schrap voor je nieuwe baan als nachtwaker in dit spannende Halloweenspel geïnspireerd op het beruchte spel Five Nights at Freddy's.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spelen
  Five Night's at Golden Freddy's
  1088 keer gespeeld

  Er is iets goed mis in dit restaurant. Aan jou de taak om uit te vogelen wat er precies aan de hand is in Five Night's at Golden Freddy's. Schakel tussen de verschillende camera's om te ontdekken welk monster het op jou heeft gemunt.

 • Mysteries van Annabelle
  Spelen
  Mysteries van Annabelle
  1028 keer gespeeld

  Probeer uit het huis te ontsnappen in dit angstaanjagende spelletje!

 • The House 2
  Spelen
  The House 2
  796 keer gespeeld

  Sinds “het incident”, durft niemand meer in de buurt te komen van het huis. Durf jij het huis binnen te stappen om de geheimen die er schuilen te ontrafelen in dit gruwelijke Halloweenspel?

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  794 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Slenderina moet sterven: de kelder
  Spelen
  Slenderina moet sterven: de kelder
  682 keer gespeeld

  In deze doodenge first person shooter is het echt griezelen geblazen. Je bent knock-out geslagen door Slenderman en Slenderina. Kan jij je een weg uit deze kelder vechten en de betoverde boeken verzamelen waarmee je voor eens en voor altijd een einde aan hun tirannie kan maken?

 • Zombie Dungeon-uitdaging
  Spelen
  Zombie Dungeon-uitdaging
  647 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij deze kerker vol zombies? Bescherm je gebied terwijl ze je massaal aanvallen. Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit meedogenloze en actierijke schietspel.

 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelen
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  521 keer gespeeld

  Twee van de grootste schurken van het internet gaan de strijd met elkaar aan. Welk monster blijft er als laatste over? Kies een van deze beruchte slechteriken en probeer de overwinning te behalen in dit angstaanjagende driedimensionale actiespel.

 • Jeff the Killer
  Spelen
  Jeff the Killer
  425 keer gespeeld

  Een raar geluid dat van beneden lijkt te komen heeft je midden in de nacht heeft wakker gemaakt. Zou je het jezelf inbeelden, of staat een gestoorde moordenaar op het punt om je om zeep te helpen? Grijp een wapen en bereid je voor op een strijd op leven en dood in deze angstaanjagende eerstepersoons actiegame.

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  377 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Knife Hit Horror
  Spelen
  Knife Hit Horror
  362 keer gespeeld

  Deze enge monsters beginnen echt irritant te worden! Kan jij van ze afkomen in deze enge actiegame? Werp een paar messen naar hun kop totdat ze zijn vernietigd. Maar pas op! Als een van je messen een ander mes raakt, kan dat voor nare verrassingen zorgen!

 • The Grudge
  Spelen
  The Grudge
  346 keer gespeeld

  Je hebt net een vrijwilligersbaan als verzorger aangenomen maar er is één klein probleempje: je eerste klant woont in een spookhuis waar een wraakzuchtige geest ronddwaalt! Hoe lang denk jij te kunnen overleven in dit meedogenloze Halloweenspel?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  329 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Butcher Aggression
  Spelen
  Butcher Aggression
  248 keer gespeeld

  Het wemels van de zombies in deze stad. Een van hen is een enorme voormalige slager die niet te stoppen lijkt. Kan jij hem op zijn knieën brengen en de stad ontvluchten zonder te worden opgepeuzeld door de ondoden? Deze missie houd je op het puntje van je stoel in dit first-person schietspel.

 • Scamper Ghost
  Spelen
  Scamper Ghost
  236 keer gespeeld

  Eet en ontwijk spoken in deze moderne versie van de arcade-klassieker.

 • Five Fights at Freddy's
  Spelen
  Five Fights at Freddy's
  210 keer gespeeld

  De lugubere robots uit de bekende horrorsaga gaan elkaar te lijf! Kies je favoriete robot uit en zet je schrap voor de strijd in dit krankzinnige vechtspel.

 • 5 Nights Mega Parking
  Spelen
  5 Nights Mega Parking
  200 keer gespeeld

  Speel 5 Nights Mega Parking nu gratis en rij samen met Freddy Fazbear door deze griezelige steegjes. Voltooi missies om geld te verdienen en zorg dat je niet tegen de gevaarlijke obstakels botst. En vergeet niet dat je maar vijf nachten hebt om je rijvaardigheden op de proef te stellen.

 • ISIS
  Spelen
  ISIS
  195 keer gespeeld

  Zoek de verschillen maar laat je niet bang maken!