Funspellen

 • Apple Shooter
  Spelen
  Apple Shooter
  222454 keer gespeeld

  Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...

 • Happy Wheels
  Spelen
  Happy Wheels
  148458 keer gespeeld

  Heb je zin om te racen en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan moet je zeker dit spelletje eens proberen!

 • Plants vs Zombies
  Spelen
  Plants vs Zombies
  123549 keer gespeeld

  Maak je klaar om je planten te bevuilen: de zombies komen en je kunt ze alleen stoppen met flower power!

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  101662 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  87379 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  82268 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  73366 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  66935 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Thrill Rush 3
  Spelen
  Thrill Rush 3
  44376 keer gespeeld

  Een dagje uit in het pretpark is voor dit meisje in een nachtmerrie veranderd. Kun jij zorgen dat ze heelhuids het einde van deze achtbaan bereikt?

 • Liefdestest 2.0
  Spelen
  Liefdestest 2.0
  41629 keer gespeeld

  Zijn jij en je vriendje of vriendinnetje voor elkaar gemaakt? Ontdek het met deze mystieke machine...

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  40369 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Bartender
  Spelen
  Bartender
  39697 keer gespeeld

  Maak, shake en serveer je eigen watertandende cocktail!

 • Mep je pc!
  Spelen
  Mep je pc!
  39661 keer gespeeld

  Loopt je computer de hele tijd vast? Verkoop 'm dan een flinke dreun!

 • Fleeing the Complex
  Spelen
  Fleeing the Complex
  39364 keer gespeeld

  Fleeing the Complex is een van de coolste en leukste 'point-and-click'-avonturen die er zijn. Kruip in de huid van een stickmannetje en probeer tegen elke prijs uit de zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen!

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  39228 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  35069 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  34966 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • Flip Master
  Spelen
  Flip Master
  32853 keer gespeeld

  Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?

 • Superspin.io
  Spelen
  Superspin.io
  29311 keer gespeeld

  Kun je je tegenstanders in dit opwindende io-spel verslaan? Neem de controle over een spinner en verzamel power-ups terwijl je tegen spelers van over de hele wereld speelt.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  29239 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  27472 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  25862 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Breaking the Bank
  Spelen
  Breaking the Bank
  24973 keer gespeeld

  Wat is de beste manier om deze bank te beroven? Probeer ze gewoon allemaal en je komt er vanzelf achter!

 • Superhex.Io
  Spelen
  Superhex.Io
  23162 keer gespeeld

  Kun je je cellen opbouwen tot een krachtige zeshoekige basis in dit spannende io-spel? Kijk of je je cellen kan beschermen tegen je vijanden, en verover zoveel mogelijk terrein.

 • Whack your Ex
  Spelen
  Whack your Ex
  20516 keer gespeeld
 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  19796 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  19376 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Miljardair worden
  Spelen
  Miljardair worden
  18647 keer gespeeld

  Wie wil er nu geen miljardair worden? Helaas komt het geld niet uit de lucht vallen. Je moet er wel wat voor doen. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld maar binnenstromen.

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  18313 keer gespeeld

  Het kwaad ligt weer op de loer in dit griezelige online spel. Ben jij dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan in het gevaarlijke gangenstelsel onder de pizzeria? Stap dan in de lift en neem het op tegen de recalcitrante robots.

 • Tube Clicker
  Spelen
  Tube Clicker
  17878 keer gespeeld

  Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.

 • My Dolphin Show 4
  Spelen
  My Dolphin Show 4
  17812 keer gespeeld

  Het is tijd om Vegas te veroveren, maar zijn je dolfijn en jij er klaar voor?

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  17325 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  16858 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  16797 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  16437 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Poepklikker
  Spelen
  Poepklikker
  15928 keer gespeeld

  Gedaan met klikken op koekjes! Vanaf nu kun je op poep klikken! Ontdek hoeveel jij er kunt aanklikken... Gebruik ook zeker je punten om te upgraden voor meer auto-clicks.