• Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  16605 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  5712 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  4664 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  3489 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  2872 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  2828 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • Switch Colors
  Spelen
  Switch Colors
  1668 keer gespeeld

  Hoelang kun jij dit balletje in de lucht houden? Zorg dat de kleur van je bal overeenkomt met die van de cirkels om verder te komen.

 • 3D-wolfsimulatie
  Spelen
  3D-wolfsimulatie
  1447 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Voetbalkampioen 2018
  Spelen
  Voetbalkampioen 2018
  1336 keer gespeeld

  Deze kleine wolf is vastbesloten om zijn voetbalteam naar het wereldkampioenschap aan te voeren. Maar hij zal jouw hulp hard nodig hebben in deze grappige sportgame. Kan jij hem helpen om op precies het juiste moment tegen de bal te trappen terwijl hij over het veld rent?

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  1311 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • Color Swap
  Spelen
  Color Swap
  1291 keer gespeeld

  Dit balletje zoekt het hogerop! Kun jij ervoor zorgen dat het nergens tegenaan botst in dit uitdagende puzzelspel? Let goed op de kleuren en probeer zo ver mogelijk te komen.

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  1287 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • De show moet doorgaan
  Spelen
  De show moet doorgaan
  1253 keer gespeeld

  Marwin is een populaire televisiepresentator en hij is op zoek naar een nieuwe assistent. Denk jij dat jij de uitdaging aan kan in deze verborgen objectengame? Als je er klaar voor bent, moet je alle verloren objecten vinden die in zijn studio op je liggen te wachten.

 • Stokmannetjesrace 2
  Spelen
  Stokmannetjesrace 2
  1083 keer gespeeld

  Dit stokmannetje probeert door een ultrageheim laboratorium vol putten, superscherpe pinnen en een heleboel andere verraderlijke vallen te racen. Kan jij hem helpen om alle obstakels te ontwijken, eroverheen te springen of er langs te rennen in deze spannende actiegame? Hij kan zelfs jetski's gebruiken om dodelijke waterplassen over te steken.

 • Flip the Gun
  Spelen
  Flip the Gun
  1034 keer gespeeld

  Probeer dit niet thuis! Hoe ver kan jij al deze wapens laten rondvliegen terwijl je tientallen muntjes probeert te verzamelen? Je hebt maar een beperkt aantal kogels, dus je moet je schoten goed timen in deze spannende online game.

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  983 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  896 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Chroma-uitdaging
  Spelen
  Chroma-uitdaging
  889 keer gespeeld

  Dit stuiterende balletje is niet te houden! Kun jij ervoor zorgen dat het niet tegen de obstakels botst in dit leuke, uitdagende puzzelspel?

 • Loodgieter van New York
  Spelen
  Loodgieter van New York
  819 keer gespeeld

  Alle pijpen van dit oude gebouw in New York zitten helemaal in de war! Reis zo snel als je kan af naar deze virtuele versie van de wereldstad in deze online puzzelgame. Kan jij de pijpen in elk uitdagend leven in de juiste volgorde met elkaar verbinden? Het water kan elk moment beginnen te stromen dus je zal snel te werk moeten gaan!

 • Echt mahjong
  Spelen
  Echt mahjong
  724 keer gespeeld

  Deze online versie van het populaire bordspel is een echte uitdaging. Hou de tijd in de gaten en probeer alle stenenparen zo snel mogelijk te vinden.

 • De onmogelijke quiz
  Spelen
  De onmogelijke quiz
  566 keer gespeeld

  Beantwoord alle vragen om de quiz te voltooien. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  552 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Gooi! Teken! Scoor!
  Spelen
  Gooi! Teken! Scoor!
  462 keer gespeeld

  In deze spannende sportgame staat er maar een dunne lijn tussen jou en een enorm aantal dunks. Basketbal was nog nooit zo bijzonder! Vermijd de bommen terwijl je letterlijk de lijn op andere plekken trekt. Als hij op de juiste plekken staat, laat hij de ballen in de manden rollen.

 • The Impossible Quiz 2
  Spelen
  The Impossible Quiz 2
  366 keer gespeeld

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • QWOP
  Spelen
  QWOP
  352 keer gespeeld

  Probeer zo ver mogelijk te rennen. Gebruik de toetsen QWOP om haar benen te besturen. Veel plezier!

 • Touwslingeraar
  Spelen
  Touwslingeraar
  339 keer gespeeld

  Slinger en vlieg over de daken van deze epische steden. Hoe ver kun jij komen?

 • Check3
  Spelen
  Check3
  314 keer gespeeld

  Kan jij steeds de juiste zet doen in deze uitdagende online game? Doe je best om drie markeringen in elke rij en kolom van het bord te zetten.

 • Whack the Serial Killer
  Spelen
  Whack the Serial Killer
  298 keer gespeeld

  Dit stadje wordt geterroriseerd door een gewelddadige seriemoordenaar. Hij heeft net het vriendje van dit arme meisje vermoord en haar vastgebonden in zijn geheime schuilplaats. Gelukkig liggen er overal dodelijke wapens. Kun jij haar bevrijden en hem een lesje leren in dit spannende point-and-click-spel? Er zijn 20 verschillende manieren waarop ze hem voor eens en voor altijd kan uitschakelen.

 • 2048: getallen combineren
  Spelen
  2048: getallen combineren
  288 keer gespeeld

  Kun jij de getallen combineren in dit intense puzzelspel? Verschuif de vakjes en kijk hoe ver je komt.

 • Het avontuur van Isaac
  Spelen
  Het avontuur van Isaac
  271 keer gespeeld

  Isaac heeft een rotdag. Zijn moeder is gek geworden. En o ja, er zitten ook monsters onder zijn bed...

 • Kogelregen 2
  Spelen
  Kogelregen 2
  261 keer gespeeld

  Ontwijk kogels, verzamel munten en help vijandige katten naar de andere wereld in dit fantastische avontuur. Speel een animatiefantasie met epische veldslagen in dit leuke gratis schietspel.

 • Blitzbreker
  Spelen
  Blitzbreker
  245 keer gespeeld

  Ontwijk valstrikken, verzamel sleutels en munten en probeer de uitgang van de levels te bereiken in het uitdagende spel Blitzbreker! Hoe sneller je bent, hoe beter!

 • Bus met koffers: maak de weg vrij
  Spelen
  Bus met koffers: maak de weg vrij
  233 keer gespeeld

  De koffers in deze bus beginnen echt alle plaats in te nemen. Kan jij ze ordenen, en snel een beetje, in deze puzzelgame? Als ze het dak bereiken, heeft de bestuurder daar enorm last van!

 • War of Carribean Pirates
  Spelen
  War of Carribean Pirates
  212 keer gespeeld

  Deze 3D actiegame barst van de avonturen en spannende momenten. De dappere piraat is in een oorlog verwikkeld tegen een bende bandieten. Ga met hem mee om ze met zijn slagzwaard allemaal te verslaan en ze op te sluiten in de kist van Davy Jones!

 • 2048: klassieke editie
  Spelen
  2048: klassieke editie
  209 keer gespeeld

  Stel je talenten op de proef met deze traditionele versie van de beroemde puzzelgame. Kan jij alle getallen van de blokken bij elkaar optellen terwijl je vermijdt dat het bord helemaal opvult?

 • Stuitervloer
  Spelen
  Stuitervloer
  195 keer gespeeld

  Een paar dieven maken de boel onveilig in deze populaire nachtclub en het is aan jou om ze te vangen voordat iedereen op de dansvloer hysterisch wordt! Kan jij ze buitenschoppen voordat ze van drie van je klanten kunnen stelen? Je zult naar aanwijzingen speuren en goed opletten of je de schuldige ziet.