Moeilijke Spellen

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  8282 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • 3D-wolfsimulatie
  Spelen
  3D-wolfsimulatie
  1537 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  647 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  20778 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  2756 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  Spelen
  Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  922 keer gespeeld

  Kun jij uitvogelen wat er met deze rare wezentjes aan de hand is in dit medische simulatiespel? Sommige patiënten hebben niet alleen trompetten, maar zelfs hele bowlingballen ingeslikt!

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  1108 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  3212 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Mountain Hop
  Spelen
  Mountain Hop
  2147 keer gespeeld

  Het roze konijntje heeft de top bereikt. Maar nu komt het moeilijkste gedeelte: naar beneden gaan zonder verpletterd te worden!

 • The Worlds Hardest Game
  Spelen
  The Worlds Hardest Game
  216 keer gespeeld

  Het allermoeilijkste spel allertijden? Kom er zelf maar achter...

 • Color Swap
  Spelen
  Color Swap
  1673 keer gespeeld

  Dit balletje zoekt het hogerop! Kun jij ervoor zorgen dat het nergens tegenaan botst in dit uitdagende puzzelspel? Let goed op de kleuren en probeer zo ver mogelijk te komen.

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  1178 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Epische autorace
  Spelen
  Epische autorace
  216 keer gespeeld

  Denk je dat jij de finish kunt bereiken in dit te gekke online racespel? Neem het op tegen de snelste coureurs en scheur door een verlaten woestijnlandschap. Voer de meest waanzinnige stunts uit en vergeet niet om je auto te upgraden.

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  3516 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  1536 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • Whack the Serial Killer
  Spelen
  Whack the Serial Killer
  455 keer gespeeld

  Dit stadje wordt geterroriseerd door een gewelddadige seriemoordenaar. Hij heeft net het vriendje van dit arme meisje vermoord en haar vastgebonden in zijn geheime schuilplaats. Gelukkig liggen er overal dodelijke wapens. Kun jij haar bevrijden en hem een lesje leren in dit spannende point-and-click-spel? Er zijn 20 verschillende manieren waarop ze hem voor eens en voor altijd kan uitschakelen.

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  8810 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  7940 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • In de muur passen
  Spelen
  In de muur passen
  821 keer gespeeld

  Kan jij alle vormen in de gaten van deze muren laten passen? Ze komen heel snel langs over een bewegende helling, dus je moet snel te werk gaan in deze online actiegame.

 • 2048: getallen combineren
  Spelen
  2048: getallen combineren
  151 keer gespeeld

  Kun jij de getallen combineren in dit intense puzzelspel? Verschuif de vakjes en kijk hoe ver je komt.

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  823 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  922 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • 2048: cupcake
  Spelen
  2048: cupcake
  634 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze superlekkere cupcakes met elkaar combineren? Met elke zet komen er meer cupcakes bij in dit uitdagende puzzelspel waar je je vingers bij aflikt.

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  3108 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  6958 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • 2048
  Spelen
  2048
  2548 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • Give Up 2
  Spelen
  Give Up 2
  152 keer gespeeld

  Je zult dit gevaarlijke complex nooit levend verlaten. Geef het nu maar vast op...

 • Zwart
  Spelen
  Zwart
  570 keer gespeeld

  In deze lastige puzzelgame wordt alles weer zwart. Kan jij alles in elk level in duisternis zo donker als het maanlicht tijdens een maanloze nacht veranderen? Vind de oplossing voor alle uitdagende scenario's in elk nauwelijks verlicht level.

 • De onmogelijke quiz
  Spelen
  De onmogelijke quiz
  1557 keer gespeeld

  Beantwoord alle vragen om de quiz te voltooien. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?

 • Eenhoorn 2048
  Spelen
  Eenhoorn 2048
  2641 keer gespeeld

  Hoeveel magische dieren heb je nodig om een eenhoorn te krijgen? Ontrafel het geheim in dit doldwaze puzzelspel. Koppel kippen, varkens, apen en meer dieren tot je een betoverend rijpaard hebt gecreëerd.

 • Het avontuur van Isaac
  Spelen
  Het avontuur van Isaac
  744 keer gespeeld

  Isaac heeft een rotdag. Zijn moeder is gek geworden. En o ja, er zitten ook monsters onder zijn bed...

 • The Impossible Quiz 2
  Spelen
  The Impossible Quiz 2
  867 keer gespeeld

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • Endless Lake
  Spelen
  Endless Lake
  17811 keer gespeeld

  Kun jij dit meer oversteken zonder er in te vallen? Probeer tijdens elke ronde je tijd te verbeteren. Je kunt dit leuke spelletje nu gratis spelen!

 • Epic Boss Fighter 2
  Spelen
  Epic Boss Fighter 2
  228 keer gespeeld

  Je krijgt ook nooit rust! Daar komt weer een nieuwe bende gigantische monsters aan!

 • Doodle farm
  Spelen
  Doodle farm
  180 keer gespeeld

  Wat ga jij maken in deze betoverende puzzelgame? Je moet er allerlei dingen met elkaar combineren en matchen. Ga naar deze virtuele boerderij waar je ontdekt hoe je bloemen en andere planten kan laten groeien en steeds indrukwekkendere creaties ontwerpt.

 • Epic Boss Fighter
  Spelen
  Epic Boss Fighter
  164 keer gespeeld

  Je kunt niet altijd aardig blijven doen. Het is tijd om de wapens op te pakken...