Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Ubisoft

Ubisoft is vooral bekend van franchises als Rayman en Assassin’s Creed. Op deze pagina kun je een paar van hun meest populaire online titels uitproberen. Er zijn heel wat coole actiespelletjes, die al tientallen jaren een van de specialiteiten van het bedrijf zijn. Samen met een versie van het geliefde bordspel Triviant, was een actiegame met de titel Zombi een van de eerste titels voor Ubisoft in 1986. 

Sindsdien heeft het bedrijf vele uitstekende avontuurspelletjes evenals andere geliefde series zoals Far Cry, Watch Dogs en Raving Rabbids gemaakt. Ben jij een groot fan van Battle Royale-spelletjes? Check dan Hungry Shark Arena! Je werkt samen met een ongelooflijk hongerige haai terwijl hij ontsnapt aan zijn menselijke ontvoerders en in een arena vol smakelijke lekkernijen duikt. 

Als je echt van gevechtsarenaspelletjes zoals deze houdt, moet je ook Rayman's Incrediballs Dodge eens proberen. Hoe lang houd jij het vol als je te maken krijgt met tuimelende ballen vol elektriciteit en planten met superscherpe tanden? Dit alles en nog veel meer is te vinden in deze verzameling geweldige Ubisoft-spelletjes!