Populaire Games

 • Virtual Piano
  Spelen
  Virtual Piano
  6110 keer gespeeld

  Oefen je pianospeelvaardigheden met dit coole virtuele muziekinstrument. Schuif de octaven en andere niveaus voordat je je favoriete liedjes speelt. Je kunt zelfs het soort piano wijzigen dat je bespeelt met verschillende geluidseffectfuncties.

 • Iron Snout
  Spelen
  Iron Snout
  2372 keer gespeeld

  Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!

 • Zombies Paradiso
  Spelen
  Zombies Paradiso
  574 keer gespeeld
 • Rennen, Tom!
  Spelen
  Rennen, Tom!
  0 keer gespeeld

  O jee! Tom is tijdens het zonnebloemen plukken betrapt door de boer en nu wordt hij achternagezeten in dit 3D-actiespel. Kun jij hem helpen ontsnappen terwijl hij door dit chaotische stadje rent? Gebruik skateboards en zelfs een jet om te voorkomen dat de boer hem te pakken krijgt.

 • Poezenbaby
  Spelen
  Poezenbaby
  7534 keer gespeeld

  Angela de poes krijgt een poezenbaby. Kun jij zorgen dat ze klaar is voor deze grote dag?

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spelen
  Operate Now: Brain Surgery
  23567 keer gespeeld

  Dokter, snel naar de operatiekamer! Er staat een leven op het spel!

 • AZ
  Spelen
  AZ
  35553 keer gespeeld

  In dit leuke online spel kunnen twee of drie spelers in actie komen. Kies een tank uit en zet je schrap voor een spannende strijd in een arena waar het gevaar overal op de loer ligt.

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  36688 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Love Tester Deluxe 2
  Spelen
  Love Tester Deluxe 2
  15379 keer gespeeld

  Zijn jullie voor elkaar bestemd? Het antwoord vind je in de sterren!

 • Super Hot
  Spelen
  Super Hot
  283 keer gespeeld

  Je bent wakker geworden in een geheim lab. Hoe ben je hier gekomen? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  36456 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

 • Geometry Dash Online
  Spelen
  Geometry Dash Online
  32692 keer gespeeld

  Stel je reactievaardigheden op de proef in dit razendsnelle spel waarin je moet springen om tegemoetkomende objecten te ontwijken.

 • Deer Hunter
  Spelen
  Deer Hunter
  36397 keer gespeeld

  Zet je schrap om op zoek te gaan naar herten in dit realistische jachtspel. Het zal echter niet allemaal van een leien dakje glopen. Zal het je lukken om tijdens een sneeuwstorm of in het donker dat speciale trofeehert te vinden?

 • Super Speed Racer
  Spelen
  Super Speed Racer
  21709 keer gespeeld

  Race door woestijnen, bossen, bergen en meer in dit online racespel. Kies een auto, geef plankgas en probeer een recordtijd neer te zetten.

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  7024 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Puzzelen maar
  Spelen
  Puzzelen maar
  74285 keer gespeeld

  De prachtige foto's geven deze puzzels net dat beetje extra.

 • World Crafts
  Spelen
  World Crafts
  3385 keer gespeeld

  In deze online game ga je volledig op in een wonderlijke 3D wereld. Je kan hem verbouwen, aanpassen en er echt jouw eigen wereld van maken! Laat je fantasie de vrije loop!

 • World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  35644 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • Op jacht in 3D
  Spelen
  Op jacht in 3D
  1072 keer gespeeld

  Stel je virtuele jachtvaardigheden op de proef in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij de bewegende doelen raken? Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en laat zien dat niemand zo goed kan mikken als jij!

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  35881 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  90466 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  30362 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Motorsimulator
  Spelen
  Motorsimulator
  2757 keer gespeeld

  In deze 3D rijgame speel je een echte waaghals en voer je een scala aan verschillende stunts uit. Vlieg van hellingen af en scheur door loopings in een of meer van de verschillende mappen. Speel een snelheidsduivel op een racemotor of laat de sirenes loeien terwijl je op een politiemotor door de straten scheurt.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  73759 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Ellie: tips voor twee
  Spelen
  Ellie: tips voor twee
  30653 keer gespeeld

  Ellie zit er altijd cool uit. Wat is haar geheim? Ontdek het zelf in dit hippe aankleedspel voor meiden. Maak je samen op voor een dag vol plezier. Ze zal je ook nog wat coole modetips geven terwijl ze ondertussen haar make-up doet en een outfit uitkiest.

 • Cute Salon
  Spelen
  Cute Salon
  417 keer gespeeld
 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  9339 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Extreme terreinwagens
  Spelen
  Extreme terreinwagens
  619 keer gespeeld

  Zet je schrap om terreinen te verkennen in dit spannende 3D-racespel. Kies een wagen en volg het pad. Koop tussen levels door upgrades die je helpen om aan kop te blijven tijdens lastige competities.

 • City Bus Simulator
  Spelen
  City Bus Simulator
  5015 keer gespeeld

  Een bus besturen is een stuk moeilijker dan het lijkt! Maar dat maakt ovor jou niets uit, of wel dan? Probeer het zelf maar in deze autorijsimulator. Kan jij deze bus over alle kronkelige wegen leiden zonder ergens tegenaan te botsen?

 • Moord
  Spelen
  Moord
  15616 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • Kleuren
  Spelen
  Kleuren
  2512 keer gespeeld

  In deze actiegame gaat de bal niet op één, maar op een heleboel botsritten. Kan jij hem helpen om door alles te knallen wat in zijn weg staat en de finish van elk level te bereiken? Hij moet door enorme kegels, lange rijen blokken en nog veel meer beuken.

 • Echte vliegsimulator: straaljager
  Spelen
  Echte vliegsimulator: straaljager
  2948 keer gespeeld

  In deze realistische vliegsimulatorgame kan je in vijf verschillende militaire straaljagers vliegen. Ga een eindje vliegen in een F-35 of spring in de cockpit van een M-262. Je mag zelfs de wapens uittesten.

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  3405 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Zombies doden 2012
  Spelen
  Zombies doden 2012
  21921 keer gespeeld

  De beste manier om een zombie onschadelijk te maken is door hem overhoop te rijden...

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  2900 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  69742 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

Speel gratis populaire spelletjes

Spel.nl barst van de populairste games op het internet! Voor iedereen hebben we wel iets leuks. Hou je van puzzelspelletjes? We hebben er meer dan genoeg, of je nu zoekt naar de nieuwste spelletjes of een specifieke titel, zoals Harvest Honors, een van onze mafste games. Spelers nemen het tegen elkaar op en bepalen wie het snelst 100 wortels kan verzamelen.

 

Als je van een goed bordspelletje houdt, dan kun je je lol niet op met onze Mahjong-spellen, zoals MahJongCon en Mahjong Alchemy. Onze constant groeiende collectie gratis online spellen bevat ook Pixel Art: Color by Number. In dit online verfspel geef je een astronaut een paars ruimtepak, kleur je de vlekken van de koeien groen en nog veel meer!

 

We hebben een enorme collectie spelletjes voor 2 spelers en een heleboel kindvriendelijke spelletjes. Ook hebben we te gekke multiplayer games voor oudere spelers, zoals Pixel Gun Apocalypse 3. In dit online schietspel ga je de strijd aan met spelers van over de hele wereld, terwijl je krachtige wapens zoekt waarmee je ze allemaal wegvaagt. Het is slechts een van de vele knallende actiegames uit de serie.

 

Verder hebben we op Spel.nl een heleboel online versies van klassieke bordspelletjes, kizispelletjes, voetbalspelletjes, autospelletjes en schietspellen.