Maffe Spelletjes

 • Crystical
  Spelen
  Crystical
  184134 keer gespeeld

  Kun jij deze kleurige kristallen sneller verwisselen dan je tegenstander?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  136140 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  80666 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  31596 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Truck Driver Crazy Road
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road
  15529 keer gespeeld

  Kun jij deze ladingen over de meest zwaarste en gevaarlijke routes ter wereld transporteren? Kruip achter het stuur van deze vrachtwagen en ontdek of je op enge routes en door griezelige paden in bossen, woestijnen en andere gevaarlijke plekken durft te rijden in dit intense simulatiespel.

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  14585 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Audi TT RS Drift
  Spelen
  Audi TT RS Drift
  9692 keer gespeeld

  Wil je een virtueel ritje maken in dit een Audi? Dat kan in dit racespel. Spring achter het stuur en stel je driftvaardigheden op de proef in dit toffe racespel!

 • Stunt Monster 3D
  Spelen
  Stunt Monster 3D
  7558 keer gespeeld

  Kies een monstertruck en imponeer het publiek met je coole stunts. Verzamel het geld en vergeet niet om je truck te verbeteren in dit actierijke racespel.

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  7186 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  6722 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Truck Driver Crazy Road 2
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road 2
  6689 keer gespeeld

  En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.

 • Crazy Penguin Catapult
  Spelen
  Crazy Penguin Catapult
  6453 keer gespeeld

  Deze pinguïns op reddingsmissie zijn ware hoogvliegers!

 • Racende boer
  Spelen
  Racende boer
  6338 keer gespeeld

  Je oogst is verkocht! Nu is het tijd om te racen!

 • Scheuren door de bergen
  Spelen
  Scheuren door de bergen
  5889 keer gespeeld

  Kun jij alle bergen, bruggen en gaten trotseren die je te wachten staan in dit doldwaze racespel? Kruip achter het stuur van een tractor, een strandbuggy of talloze andere waanzinnige voertuigen voordat je richting de eindstreep raast. En verrgeet niet onderweg munten te verzamelen voor upgrades.

 • Hobo 7: in de hemel
  Spelen
  Hobo 7: in de hemel
  5707 keer gespeeld

  Zelfs nadat hij Satan heeft verslagen, krijgt deze arme zwerver nog geen rust. Kun jij al die vervelende engelen verslaan?

 • Chique sukkels
  Spelen
  Chique sukkels
  5652 keer gespeeld

  Probeer er zo goed mogelijk uit te zien in dit grappige spelletje voor in je browser. Ga aan het werk, koop de nieuwste outfits en laat je helemaal gaan!

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  5193 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  5166 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  4977 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  4869 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • Whack The Tablet
  Spelen
  Whack The Tablet
  4015 keer gespeeld

  Whack The Tablet

 • Vehicle Simulator
  Spelen
  Vehicle Simulator
  3833 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Pixel Apocalypse
  Spelen
  Pixel Apocalypse
  3140 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  2939 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  2852 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  2236 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  2008 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Little Alchemy 2
  Spelen
  Little Alchemy 2
  1855 keer gespeeld

  Combineer de elementen aarde, wind en meer om nieuwe voorwerpen te maken en laat je verrassen door de resultaten in dit magische online spel.

 • Desert Force
  Spelen
  Desert Force
  1832 keer gespeeld

  Er wordt een epische strijd gevoerd achter de poorten van deze markt in de woestijn. Hoelang kun jij in leven blijven? Duik achter de kraampjes en schakel je vijanden één voor één uit in dit actierijke schietspel voor meerdere spelers.

 • Crazy Bear
  Spelen
  Crazy Bear
  1788 keer gespeeld

  Scheur als een dolle beer over het parcours!

 • Stunten in de stad
  Spelen
  Stunten in de stad
  1692 keer gespeeld

  In deze stad wemelt het van de springschansen, loopings en andere obstakels. Spring achter het stuur van je coole sportauto, geef plankgas en probeer ze allemaal uit in dit 3D-racespel.

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  1676 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  1672 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Waanzinnige race
  Spelen
  Waanzinnige race
  1507 keer gespeeld

  Gewone racers hoeven niet eens te komen. Voor deze race moet je zo gek als een deur zijn.

 • Crazy Parking
  Spelen
  Crazy Parking
  1436 keer gespeeld

  Als jij fileparkeren al lastig vindt, dan zul je dit spel helemaal een uitdaging vinden. Stuiter over de andere voertuigen heen om het autootje op de juiste plek te zetten in dit leuke parkeerspel.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1233 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.