• Ouijastemmen
  Spelen
  Ouijastemmen
  259 keer gespeeld

  Welke antwoorden krijg jij van het mysterieuze en mystieke ouijabord? Tijd om erachter te komen in deze vreemde online game. Stel het maar een vraag en kom erachter wat er daarna gebeurt!

 • Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Ultimate
  620 keer gespeeld

  De onstopbare horror in de meest bizarre pizzeria ter wereld bereikt een nieuw hoogtepunt! In deze versie van een van de populairste en engste online games pas je eerst de griezelige grappen aan. Selecteer de robotbeesten die je tijdens je nachtdienst zullen kwellen en bepaal de moeilijkheidsgraad. Probeer ze daarna met een paar gloednieuwe instrumenten te verjagen.

 • Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  Spelen
  Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  506 keer gespeeld

  Je bent zojuist wakker geworden in een slaapkamer van een heel eng oud huis. Hoe ben je hier beland? En nog veel belangrijker: wat voor boosaardig iets schuilt er in de donkere gangen? Kan jij binnen vijf dagen ontsnappen in deze angstaanjagende 3D avonturengame? Kijk uit naar schuilplekken terwijl je essentiële items zoekt om de benen te kunnen nemen.

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 5
  3040 keer gespeeld

  Er lijkt geen einde te komen aan de griezelige grappen en grollen bij 's werelds engste pizzeria! Kan jij nog vijf nachten overleven in het veiligheidsvertrek? De computer en de veiligheidscamera's werken voor geen meter en wie weet wat er in de gangen van het restaurant rondkruipt. Ontdek zelf of je het lang genoeg uithoudt om nog van je weekend te genieten in deze enge survivalgame.

 • Zombie Vacation
  Spelen
  Zombie Vacation
  794 keer gespeeld

  Sommige mensen brengen liever de vakantie door op een tropisch eiland zonder zombies. Hoe saai is dat? Neem het samen met deze dappere soldaat tijdens zijn vakantie op tegen hordes ondoden en help hem om zo lang mogelijk te overleven in dit doldwaze actiespel.

 • Adam en Eva: Adam het spook
  Spelen
  Adam en Eva: Adam het spook
  620 keer gespeeld

  Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij obstakels vermijdt die tussen hem en de mensen staan die hij voor de gek wil houden.

 • Spookbubbels
  Spelen
  Spookbubbels
  756 keer gespeeld

  Stap het kerkhof binnen en knal spoken en bubbels naar het hiernamaals! Bestuur de kanon en neem het op tegen een leger ellendige klopgeesten in dit leuke puzzelspel.

 • Virtual Voodoo
  Spelen
  Virtual Voodoo
  360 keer gespeeld

  Heb je je dag niet? Reageer je dan af op deze voodoopop. Sla hem met een stok, prik naalden in zijn hoofd of steek hem in brand in dit griezelige spel. Maak je geen zorgen, hij kan wel tegen een stootje.

 • Timore
  Spelen
  Timore
  632 keer gespeeld

  Je bent op een enge plek beland en je hebt alleen maar een zaklamp bij je. Erger nog, een monster genaamd Timore zit achter je aan. Denk je dat je kunt ontsnappen en kunt voorkomen dat je in de hel belandt in deze actierijke en meedogenloze FPS?

 • Verlaten eiland
  Spelen
  Verlaten eiland
  180 keer gespeeld

  Je oom John is naar een mysterieus eiland voor de kust van Canada gegaan en niet meer teruggekeerd. Ga op avontuur tussen de verlaten gebouwen, ontsluier de geheimen en trotseer de gevaren. Kun jij hem vinden voordat het te laat is in dit avonturenspel?

 • SlenderMan: wintereditie
  Spelen
  SlenderMan: wintereditie
  5751 keer gespeeld

  Dit eerstepersoons horrorspelletje is niet voor angsthazen. Kun jij uit de klauwen van Slender de moordenaar ontsnappen? Ga op onderzoek uit in deze duistere wereld en kies voor de tijduitdaging. Of ga je toch liever voor de overlevingsmodus? Van deze wintereditie lopen de koude rillingen over je rug. Je kunt wel rennen, maar kun je ook ontsnappen? Daar komt-ie al!

 • Google Doodle Halloween
  Spelen
  Google Doodle Halloween
  1340 keer gespeeld
 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  958 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Slender Man
  Spelen
  Slender Man
  134 keer gespeeld

  Terwijl je uit het duistere woud weg probeert te vluchten, ontdek je dat je achtervolgd wordt door een akelige, dunne schim... Spring en duik langs allerlei obstakels om de klauwen van dit monster te blijven.

 • Spookjes
  Spelen
  Spookjes
  106 keer gespeeld

  Deze spookjes zijn wel schattig, maar je moet ze toch uitschakelen!

 • Scamper Ghost
  Spelen
  Scamper Ghost
  236 keer gespeeld

  Eet en ontwijk spoken in deze moderne versie van de arcade-klassieker.

 • Colorful Ghosts
  Spelen
  Colorful Ghosts
  76 keer gespeeld

  Don't let the ghosts touch the humans in this fun puzzle game.

 • Zeven dagen in het vagevuur
  Spelen
  Zeven dagen in het vagevuur
  0 keer gespeeld

  Welkom bij je nieuwe baantje in het vagevuur! Jij mag beslissen wie er branden in de hel en wie er voor eeuwig in het paradijs mogen blijven. Kan jij je baas Magere Hein imponeren terwijl je de juiste keuzes probeert te maken tijdens je eerste werkweek in deze spectaculaire en spirituele online game? Pas op dat je de hoofdzondes en hoofddeugden niet door elkaar haalt!

 • Spokenrijtjes
  Spelen
  Spokenrijtjes
  63 keer gespeeld

  Deze op spoken jagende monstertjes hebben het druk vandaag. Kun jij ze een handje helpen in dit griezelige 3-op-een-rij-spel?

 • Rise of the Zombies 2: Dark City
  Spelen
  Rise of the Zombies 2: Dark City
  0 keer gespeeld

  De donkere hoeken en gevaarlijke straten van deze stad zitten vol zombies. Kun je ze verslaan voordat ze hun tanden in je zetten? Hou je ammunitie in de gaten terwijl je op ze jaagt in dit first person schietspel.

 • Spookachtige tocht
  Spelen
  Spookachtige tocht
  70 keer gespeeld

  Het leven is niet zo leuk als je dood bent, vooral niet als je het gevoel hebt dat je ergens anders moet zijn.

 • Undead 2048
  Spelen
  Undead 2048
  436 keer gespeeld
 • Rolling Ghosts
  Spelen
  Rolling Ghosts
  34 keer gespeeld

  Deze spookjes zijn lang niet meer zo eng als jij ze weer tot leven brengt!

 • Ghost Train Ride
  Spelen
  Ghost Train Ride
  196 keer gespeeld

  Neem je griezelige klanten mee op de rit van hun dood!

 • Princess Juliet: Ghost Castle
  Spelen
  Princess Juliet: Ghost Castle
  173 keer gespeeld
 • BMX Ghost
  Spelen
  BMX Ghost
  30 keer gespeeld

  Volg de schaduw uit je verleden en verbeter je fietsvaardigheden!

 • Spookbom 2
  Spelen
  Spookbom 2
  97 keer gespeeld

  Deel 2 van dit spookachtige spel bevat nog meer spoken en levels dan het origineel. Dus pak je spookwapen en ga snel aan de slag! Aan jou de taak om de spoken te vangen door met granaten te gooien. Maar pas op: sommige voorwerpen, zoals de vazen, mag je niet raken. Hoe minder granaten je gebruikt, hoe meer geld je krijgt om upgrades te kopen. Succes!